باید به فکر خنک سازی باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidkhalafbeigi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green 430wبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید به فکر خنک سازی باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidkhalafbeigi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (25-07-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دوتا فن دارم که روی دره کیس وصل هستن و باد رو میدن بیرون ولی امروز هردورو برعکس کردم و الان هردو باد رو میدن توی کیس و از این طریق فن سی پی یو هم این باد رو میگیره و الان دمای سی پی یو توی حالت ماکسیموم و داخل بازی، از 82 درجه رسید به 71 درجه، به نظرتون الان دما بهتره؟
خیر دما بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidkhalafbeigi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (25-07-14)
|
دمای بالا چه آسیبی میزنه به سی پی یو؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
این
AMD Phenom II X3 720 Black Edition
آنلاک شده به4هسته و همینطور اورکلاک روی3.09Ghzبا فن استوک
FSB روی221 خورده والباقی پارامترها دست نخورده
البته بیشتر نتونستم استیبلش کنم
ممنون از راهنمایی
آخرین ویرایش توسط تاج در تاریخ 21-07-14 انجام شده است
کلا حرارت باعث آسیب به قطعات الکترونیک میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidkhalafbeigi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (25-07-14)
سلام دوستان.
من سی پی یوم 4670K هست و این واتر کولینگ Antec Kuhler H2O 620 Liquid Water را خریدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و همچنین این خمیر سیلیکون را CoolerMaster Extreme Fusion X1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا به نظرتون مناسب هست و اینکه چطور میشه دمای CPU را دید.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Morteza.m1371 در تاریخ 25-07-14 انجام شده است
سلام مجدد .
خمیر جدید را بخوام بزنم اون خمیر فابریک را باید پاک کنم و اگه آره چطور؟
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله خمیر قبلی باید با پنبه پاک بشه . دما هم با hwmonitor چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-07-14), Morteza.m1371 (25-07-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks