ولتاژ 1.3625V و نهایت 1.4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماکزیمم دمای کاری 75 درجه
رکورد 5.7ghz
ولتاژ 1.3625V و نهایت 1.4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماکزیمم دمای کاری 75 درجه
رکورد 5.7ghz
|
4690k
حداكثر ولتاژ
توان مصرفي
سلام لطفا دمای سی پی یو amd a8 6600k apu رو بگید،دمای سی پی یو من وقتی باهاش کاری نمیکنم حدود 56 درجه هست ولی وقتی مرورگر رو باز میکنم میشه 70 الی 85 درجه و همینطور وقتی بازی میکنم دماش میرسه 85 الی 90 درجه، این دما طبیعیه؟ ممنون میشم جواب بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omidkhalafbeigi در تاریخ 20-07-14 انجام شده است
خیر طبیعی نیست . بایوس مادربرد رو اپدیت کنید . توصیه میکنم یک فن پایپ دار بگیرید مثل مدل زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidkhalafbeigi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل این DeepCool GAMMA 200
*MoJtAbA* (20-07-14)
من چند روز پیش بایوس مادربرد رو آپدیت کردم، والا من یه فن گرین اضافه دارم که استفاده نکردم و برای همین فن رو وصل کردم و الان روی دره کیس دوتا فن دارم و پشت کیس یدونه و زیاد تغییری نمیبینم ولی الان موقع بازی دما میرسه به 80، رفتم تعمییرگاه گفت موقع بازی سنگین طبیعیه، الان هم دمای سی پی یو 58 درجه هست، موقع بازی دمای سی پی یو چقدر باید باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omidkhalafbeigi در تاریخ 20-07-14 انجام شده است
دما بالاست در حالت عادی باید 45 باشه . یه یک فن cpu خوب نیاز داری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidkhalafbeigi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (20-07-14)
|
بستگی به دمای اتاق هم داره؟ کلا دمای سی پی یو موقع بازی سنگین چقدر باید باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم حداکثر دمای این سی پی یو هم بگید ^^
intel core i7 4700hq haswell
Maximum operating temperature 100°Cبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (20-07-14), noobkiiler (20-07-14)
سلام بر همه دوستان شهر سخت افزاری...
مدل CPU ضایه ی من اینه: Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU @ 3.40GHz
میخاستم بدونم دما و ولتاژش باید چقدر باشه؟
و اصلا با چه برنامه ای میتونم دما و ولتاژشو چک کنم؟ هر چند وقت یه بار چک کنم؟ در چه حالتی(موقعی که در حالت ماکسیمم استفادست؟ یا در مینیمم استفادست؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks