میشه بپرسم چرا ایسوز ؟
راستی به نظر میرسه قیمت e5200 داره کم میشه
کاربر شهرسختافزار
میشه بپرسم چرا ایسوز ؟
راستی به نظر میرسه قیمت e5200 داره کم میشه
ramine1 (06-09-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ایسوس خوبه ولی چیپ 790gx نگیرین الان چیپ 785g بهتره گرافیک ati 4200 داره و قویترین گرافیک آنبوردو داره
D J V A H I D (06-09-09), MicroSystem (06-09-09)
اگر دنبال یک برد خوب برای اورکلاک بر AM2+ میباشید A7DA-S هم برد خوبی میباشد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته 7750 دیگه تولید نمیشه ! و به جاش AthlonII x2 250 هست با قدرت بیشتر و همچنین اور پذیری بالاتر .
من الان 7750 رو بدون افزایش ولتاژ و با پایداری کامل باس رو تا 232 مگاهرتز بالا میبرم با افزایش ولتاژ کم کردن HT link و همچنین کم کردن Multiplir چیپ شمالی میشه به فرکانس بالاتری هم رسید .
چیپ من 780 هست و مادربرد گیگا
---------------------------
بهادر از FOXCONN چقدر پورسانت میگیری ؟! جدیدا فقط زدی تو کار این ! گیگا یه چیز دیگه هست ! این چیزی که گفتم خیلی علمی بود !
آخرین ویرایش توسط mohammad1985 در تاریخ 06-09-09 انجام شده است
AMD>INTEL (07-09-09)
من نظرم رو مثل بقیه گفتم . من پورسانت نمی گیرم مطمئن باش . کسانی گیگابایت رو پیشنهاد میکنن از اون پورسانت گرفتن ؟ وقتی حرف میزنید کمی فکر کنید . حرف زدن یک چیز هست درستیش هم یک چیز دیگر . من نظر شخصیم رو میگم شما هم نظر خودتون رو بگید . فکر نکنم مشکلی باشه ! اگر مشکل دیگه ای دارید با من بگو تا حلش کنیم .سریع سر یک مسئله موضع نگیرید.
این هم مدرک من برای انتخاب من
http://www.guru3d.com/article/amd-79...7das-review/13
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 07-09-09 انجام شده است
mohammad1985 (08-09-09)
کاربر شهرسختافزار
چیپ 790gx قدیمیه دیگه الان 785 بهتره جدیدترم هست البته باید کمی صبر کرد تا برندها و مدل های بیشتری از این چیپ وارد ایران بشه این چیپ با یه مدل گیگابایت با گرافیک آنبرد 3000 امتیاز تو 3dmark2006 به دست میاره
|
|
دوست عزیز برای اورکلاک پلتفورم ایمتل بهتره.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks