میشه بپرسم چرا ایسوز ؟
راستی به نظر میرسه قیمت e5200 داره کم میشه
Printable View
میشه بپرسم چرا ایسوز ؟
راستی به نظر میرسه قیمت e5200 داره کم میشه
ایسوس خوبه ولی چیپ 790gx نگیرین الان چیپ 785g بهتره گرافیک ati 4200 داره و قویترین گرافیک آنبوردو داره
اگر دنبال یک برد خوب برای اورکلاک بر AM2+ میباشید A7DA-S هم برد خوبی میباشد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته 7750 دیگه تولید نمیشه ! و به جاش AthlonII x2 250 هست با قدرت بیشتر و همچنین اور پذیری بالاتر .
من الان 7750 رو بدون افزایش ولتاژ و با پایداری کامل باس رو تا 232 مگاهرتز بالا میبرم با افزایش ولتاژ کم کردن HT link و همچنین کم کردن Multiplir چیپ شمالی میشه به فرکانس بالاتری هم رسید .
چیپ من 780 هست و مادربرد گیگا
---------------------------
بهادر از FOXCONN چقدر پورسانت میگیری ؟! جدیدا فقط زدی تو کار این ! گیگا یه چیز دیگه هست ! این چیزی که گفتم خیلی علمی بود !
من نظرم رو مثل بقیه گفتم . من پورسانت نمی گیرم مطمئن باش . کسانی گیگابایت رو پیشنهاد میکنن از اون پورسانت گرفتن ؟ وقتی حرف میزنید کمی فکر کنید . حرف زدن یک چیز هست درستیش هم یک چیز دیگر . من نظر شخصیم رو میگم شما هم نظر خودتون رو بگید . فکر نکنم مشکلی باشه ! اگر مشکل دیگه ای دارید با من بگو تا حلش کنیم .سریع سر یک مسئله موضع نگیرید.
این هم مدرک من برای انتخاب من
چیپ 790gx قدیمیه دیگه الان 785 بهتره جدیدترم هست البته باید کمی صبر کرد تا برندها و مدل های بیشتری از این چیپ وارد ایران بشه این چیپ با یه مدل گیگابایت با گرافیک آنبرد 3000 امتیاز تو 3dmark2006 به دست میاره
دوست عزیز برای اورکلاک پلتفورم ایمتل بهتره.