دستت درد نکنه دوست عزیز از راهنماییت واقعا ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این مشکا به حساب نمیاد و برعکس تکنلوژی هستش که شرکت های سازنده سی پی یو برای بهینه کردن مصرف برق از این تکنولوژی استفاده می کنند.(هم intel هم AMD) اما این قابلیت رو می تونید توی قسمت advance cpu گزینه ای خواهید پیدا کرد که در اون گزینه عبارتی رو به صورت مقابل نوشته (C1E) در حقیقت یا پیشوند یا پسوند هم داره اما متعسفانه یادم نیست.اما در کل با دیسیبل کردن دیگه در ویندوز درست نمایش خواد داد.
اگر اشتباه نکنم مین شما تا 1600 براش عادی باشه چون شرکت سازنده گفته.
[/quote]
آره میدونم راستش من یه اشتباه کردم باس سی پی یو خودمو در نظر نگرفتم که 1333 هست برا همینم فکر کردم 1511 خیلی زیاده
این هم همون فرکانس رم هستش و در حقیقت 5:6 ضریب های این فرکانس هستن یعنی میشه گفت با افزایش FSB در اورکلاک بر مبنای اون ضریب فرکانس رم پایین و بالا میشه.(یکم باهاش ور برید خودتون متوجه خواهد شد)
-------------
با ارزوی موفقیت[/quote]
راستش من خیلی با این فرکانس ها ور رفتم حتی فرکانس سی پی یو خودمو تا 4.60 با FSB 1900 رسوندم و رمو با ولتاژ 1.92 تا باس 1022 رسوندم اما در کل رم من خرابه یه کم تحت فشار قرار بگیره جونش بالا میاد و صفحه آبی میاد تازه بعضی موقه ها خود به خود هم صفح آبی میاد.خلاصه پدرمو در آورده یه 6 engine هم نمیتونم نصب کنم چون ممکنه دوباره صفحه آبی بیاد به خاطر همین نمیتونم سیستممو پایدار در 24/7 نگه دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما قصد داشتم سی پی یومو تا 3.40 آور کنم و پایدار نگه دارم برا همین سعی کردم فشار رو از رو رمم کمتر کنم
تایمیینگارو 5-5-5-15 ثابت کردم و باس رمو رو 768 گذاشتم اما بازم دیدم داره اذیتم میکنه نگاه کردم دیدم FSB:DRAM
از 5:6 اومده رو 1:2 به خاطر همین میخواستم درباره FSB:DRAM بیشتر بدونم
Bookmarks