ببین حسین جان بستگی به عوامل مختلفی داره دمای من هیچ وقت با 3.75 و اون ولتاژ بیشتر از 65 درجه در 100 درصد لود نمیره و هیچ مشکلی هم در مدت یکی دو سالی که بنده سیستم را دارم پیش نخواهد آمد .
خیلی عالی میباشد ، بنده هم دمایم در بازی های مختلف از 48 تجاوز نمیکند ( مکس تمپ رو در Pc Probe 48 درجه قرار دادیم و هیچ گونه اخطاری در هنگام فعالیت های مختلفم مشاهده نکرده ایم از Pc Probe ! ) و در 100% لود فکر نمیکنم به 55 برسیم ! ( تا به حال تست نگرفتیم )

تست هایی که بنده انجام دادم ( کارهای روزمره ، گیم ، کنورت ، و.... ) هیچ وقت همانند OCCT از 100% قدرت CPU استفاده نمیشه و بنده اصلا به دمای 100% لود اهمیتی قائل نمیشم چون هیچ وقت کاری با ایشون ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید محض اطلاع گفتم که اینقدر روی 100% لود مانور ندهید ( در کل ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

گویا بچ نامبری که شما دارید خیلی خوبه که با 1.4 میتونید 4 گیگاهرتز را پایدار کنید البته ببینید دماتون توی تست 100 لود چه جوری هست و چه قدر دراپ میخوره .
قابل شمارو نداره شهریار جان ! ، در مورد 100% لود و مکس تمپ بنده تا به حال همانطور که بالا ذکر کردم تستی انجام ندادم ، این دروپی که میگید منظور چیست ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولتاژی که ذکر کردیم بوسیله ی CPUz چک کردم یعنی در بایوس 1.43125 تنطیم کرده و در CPUz یا Pc Probe ولتاژی برابر با 1.40 ولت در Idle و در حالت لود 1.41 در 80% مواقع در لود اینگونه میباشد !

جدیده این مورد ؟! Vdroop نداره پردازنده شما مگه ؟!
مهدی جان یکم توضیح در مورد این دروپ به ما میدهید ؟!

VID چند تنظیم شده ؟
گویا سوادمان کمی نم کشیده است و این اصطلاحات شمارو اصلا متوجه نمیشویم !

همان دمایی که Core temp نشون میده .
بنده با حاج آقا Core Temp میانه ی خوبی ندارم زیرا ایشون دمارو به ما زیاد تر نشان میدهند و قصد آزار مارو دارند و از این رو از ایشون استفاده نکردم تا به حال در تست های مختلف !

برای مثال در حالی که این پست رو مینویسم دمای دوستمان Pc Probe 19 درجه رو نشان میدهند در حالی که حاج آقا 41 درجه برای هسته ی اول و 39 درجه برای هسته ی دوم !!! ( 333x6 با 0.97 ولت ( CPUz ) پروفایل سیستم برای دانلود و استفاده های اینترنتی و موزیک و فیلم و ... )

پردازنده هایی که FSB Wall بالاتری داشتند ، با ولتاژهای کمتری پایدار می شدند .
دقیقا بنده هم در مورد 5200 به همین مسئله شکی برده بودم ( گویا شهریار جان FSB Wall بیشتری از بنده داشتند { بنده نهایتا 376 رو توانستم بوت کنم ولی 375 رو به مرحله ی دسکتاپ رساندیم و هیچ گونه تست پایداری نگرفتیم چون کولر استوک در اختیار داشتیم و ولتاژ هم 0.90 ولت اعمال شده بود ( CPUz ) در بایوس فکر میکنم 9250 !!! } شهریار جان شما نهایتا به چه فرکانس ای دست یافته اید ؟ )

شما تصور کن ، بنده در VID 1.45V در حالت Load چیزی حدود 1.3625v با احتصاب vdroop ولتاژ Core دارم . حال خودت قاضی باش
من فکر میکنم شما مادربردتان را باید تقویت کنید ( برای مثال کمی آب هویج به ایشان بخورانید و یا هویج بستنی یا شیر عسل !! )

مادربرد شما گویا افسرده شده اند .