Hessam_7800gtx (26-02-10), ripek (26-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اهوازمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به هر حال شما ترمو متر خریدید یا مولتی متر !!!! مولتی متر اینجا مدل دیجیتالی DEC-838 حدود 4 تومنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...
منظورم دما سنجه...
به به... تو داری راه منو دنبال می کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منم چند تا تست با آب یخ زدم....راستی امشب با آب یخ یه تست میزنم :دی[/
فقط چند مورد برای استفاده از آب یخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
اول این که زیاد یخ درست کن....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد این که خیال نکنی چون آب یخ هست چیزه کمی یه هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من با یخ -21 درجه به دمای 10 درجه زیر صفر با 860 رسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس حتما عایق بندیش کن....
من یه سیستم همین طوری دارم با آب یخ تا 3.8 بردمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون ولتاژ پیش فرضش بالا ست حتما باید مودش کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب متاسفانه تست با شکست کامل مواجه شد که دو تا دلیل بزرگ داشت:
1_ گلدون مزخرف ما تهش صاف نبود و با سی پی یو فاصله داشت که باعث میشد دما به طرز وحستناکی بالا بره و نشه تست زد
2_ چون مجبور بودم هارد ide استفاده کنم یه هارد از انباری اوردم که ویندوزش مشکل داشت و بالا نمیومد مه حد اقل با air تست بزنم..... حالا هارد رو امروز درست میکنم ولی بلاک رو طول میکشه تا یکی جور شه....
من که گفتم تش صاف نبود..........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره راستشو بگم خودم هم متوجه اون شده بودم ولی به خودم امید میدادم که مشکلی ایجاد نمیکنه :دی
ripek (26-02-10)
|
حسام جان من یه بلاک دارم که برای NB ساختم فکر میکنم کاملا جواب کارت رو میده .
هماهنگ کن بیای بگیریش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks