پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : اولین اور من زیر اکسترم کولینگ!!!
نقل قول:
پاساژ توکل برو جمهوری سمت غرب پل حافظ طبقه پایینش دست راست یه سری مغازه هستن که جنس خوب دارند ولی خوب قیمتش بالاست من یه دونه مولتی چینی 14 تومنی گرفتم ارزونترین ترمومتر 40 تومن بود من پول زیاد همراهم نبود دیگه بیخیال شدم همون چینی رو گرفتم.راستی امشب با آب یخ یه تست میزنم :دی
سلام:give_rose:
من اهوازم:cry: به هر حال شما ترمو متر خریدید یا مولتی متر !!!! مولتی متر اینجا مدل دیجیتالی DEC-838 حدود 4 تومنه!:whistle:...
منظورم دما سنجه...
نقل قول:
راستی امشب با آب یخ یه تست میزنم :دی[/
به به... تو داری راه منو دنبال می کنی :lol: منم چند تا تست با آب یخ زدم....
فقط چند مورد برای استفاده از آب یخ:lol::
اول این که زیاد یخ درست کن....:1. (26):
بعد این که خیال نکنی چون آب یخ هست چیزه کمی یه ها:1. (26):من با یخ -21 درجه به دمای 10 درجه زیر صفر با 860 رسیدم:1. (26):پس حتما عایق بندیش کن....
من یه سیستم همین طوری دارم با آب یخ تا 3.8 بردمش:cry::cry: چون ولتاژ پیش فرضش بالا ست حتما باید مودش کنی:cry::cry:
موفق باشی:1. (21):
پاسخ : اولین اور من زیر اکسترم کولینگ!!!
خوب متاسفانه تست با شکست کامل مواجه شد که دو تا دلیل بزرگ داشت:
1_ گلدون مزخرف ما تهش صاف نبود و با سی پی یو فاصله داشت که باعث میشد دما به طرز وحستناکی بالا بره و نشه تست زد
2_ چون مجبور بودم هارد ide استفاده کنم یه هارد از انباری اوردم که ویندوزش مشکل داشت و بالا نمیومد مه حد اقل با air تست بزنم..... حالا هارد رو امروز درست میکنم ولی بلاک رو طول میکشه تا یکی جور شه....
پاسخ: اولین اور من زیر اکسترم کولینگ!!!
من که گفتم تش صاف نبود..........:whistle:
پاسخ : اولین اور من زیر اکسترم کولینگ!!!
آره راستشو بگم خودم هم متوجه اون شده بودم ولی به خودم امید میدادم که مشکلی ایجاد نمیکنه :دی
پاسخ: اولین اور من زیر اکسترم کولینگ!!!
حسام جان من یه بلاک دارم که برای NB ساختم فکر میکنم کاملا جواب کارت رو میده .
هماهنگ کن بیای بگیریش :11():