Musketeer™ Pro (18-08-08)
سلاااااااااااام دوستان . به همفکری شما دوستان نیازمندم ( فوووووووووووووووووووری )
اقایون با یکی از اون بازی خوبا شرط بستم سر trax & razor من باید ترکس باشم نشستیم بازی کردن 10 دقیقه گذشت برق رفت .
حالا میخوام بدونم ترکس میتونه به رازور بزنه ؟ به نظر خودم که میتونه !!!! و بهم بگین با چه ایونتوری برم جاو رازور که در صد موفقیتم بالا بره ؟
به نظر خودم و چیزی که دیشب قصد داشتم برم اینا هست :
butterfly *2_vanguard_mjollnir_linkens sphere_ power treads or boots of travel
اقایون بازی حیاتی هستش بگین اینا خوبه جلو رازور ؟ یکی از دوستام میگفت به جای mjollnir سنگ و یاشا برم بهتره !!!!!!!!!!!! ها ؟
ممنون دوستان
سلام شما هم خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط katzong برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا همه اسمشون رو میگن
همه اسم من رو میدونن شما هم اگه عضو جدیدی اسمت رو بگو تا بچه ها راحت تر باشن و بگو اگه از پی 30 اومدی رو دعوت کی بوده و ایدیت اونجا چی بوده
من سهرابمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی میلاد جان میتونم یه نظر سنجی به تاپیک اضافه کنم؟
ممنون میشم کمکم کنی
بله سهراب جان هی چیزی می خوای یاداشت بزار تو پروفایلم یا PM بده
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
سلام به همه بچه های گل.گرفتاریم دیگه نمیایم
شرمنده.مثل اینکه ما نبودیم اینجا خیلی خیلی خبرایی هست.
جواب این بنده خدا آقا حسینم که کسی نداده.راسش حسین جان ببین من میگم اگه بازیها یکی باشه رازور میزنه.
چون دورزنه و یه لول برقم داره نمیتونی زیاد با کرم دادن بهش اذیتش کنی.چون اونم اتک میکنه روت و حالت گرفته میشه.
به خاطر لول 1 رازور هم که اتک اسپیدش خداس.
خوب ببین کارایی که میتونی بکنی ایناس البته بازم میگم شانست خیلی کمتره نسبت به اون.چون هم تو اتک کم میاری هم تو کریپ کشتن.
پاچوبی رو که حتما برو به جای بوت تراول
اگه بتونی ونگارد سنگ یاشا پاچوبی باترفلای و دوتا مانکی بار ببندی شانست میره بالا.
البته ترتیبش رو واقعا خودم هم نمیدونم
پاچوبی و ونگارد اول بازی.بقیشم بستگی به بازی داره.در ضمن حواست باشه که میتونه با کریپ هم راحت شکستت بده.
ببین فقط اون لول 2شه فکر کنم که لول ها رو 5 ثانیه خنثی میکنه.اونو نده.تا آخر بازی
اگه شرطی هست و طرف بازیش تو حد خودته نزن که میبازی
دلیل اینکه میگی ترکسس میزنه رو هم یه توضیحی بده.امیدوارم کمک کرده باشم.یا حق
راستی بچه ها این رازور رو به نظرتون کیا میزنن؟؟؟؟
وید رو داشتیم که می خوردش ولی تو 6.52 دیگه انقد ضعیفه که نمیتونی هیچی ببندی و جمع میشی
ببخشین از تو 5 به 5 یکم فاصله گرفتم ها.اینا چیزایی هستن که تو دوتا نمیتونم خوب در موردشون نظر بدم
بچه ها به نظرتون تو تک به بک این هیرو ها رو کیا میزنن؟؟؟؟؟لبته تو 6.52
دراگون نایت.اسلیترین گارد.وایپر.رازور.آنتی میج.سول کیپر.اسون.اسکلتون کینگ.یارنرو.ترول.نایت استاکر.گربه که غیب میشه.تاینی.سوسک
این دوتا هیرو هم به جر آنتی میج؟نکرولایت و مصریه که تیغ ول میده و 6 لول ها رو از کار میندازه(هر چی فک کردم اسماشون بادم نیومد.به مدت از وار دور بودم
هر کدوم رو هم جدا جدا توضیح دادین که دیگه خیلی بهتره و ممنونتر میشیم :D
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
سلام عزیزم با این ایتمایی که میگی شک نکن که میبازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinelninio0o برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دویل جان از شما بعیده اجه کی واسه ترکس سنج و یاش میره واسه ترکس نباید اتم ارب افکت رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Devillll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اینارو پیشنهاد میکنم البته این نظر کاملا شخصیه
اول بازی 3 تا ونگارد میری
پاور تریز
ویند واک
بتل فلای
مانکی
بعد اگه بازی زیاد طول کشید و تو ایتمای اتکت رو بستی اون موقع برگ برندت رو رو میکنی و هکس میبندی ولی توصیه میکنم تا لحظه اخر هیچ کدوم از ایتمای هکس نباید دستت باشه
لولات رو هم 1 دونه 2 میگیری و بقیه رو 1 و3 میگیری
راهشم اینه که
اتک سایلنس ویند اتک سایلنس هکس اتک بابا با این کار ترینتم میترکه چه برسه به ریزوری که هلتث نداره
اگه مسکلی داشت بچه ها بگن ما هم بهتر متوجه شیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید که زیاد فعال نیستم تو تاپیک، یه مدتیه درگیری شدیدی تو این ای ریپابلیک پیدا کردم که همون یه ذره وقتم تو نت رو میگیره... شرمنده خلاصه
اما اول از همه به رفیقمون KATZONG خوش آمد میگم امیدوارم اینجا بتونم از وجودشون اینجا هم استفاده کنم
بعد جواب این رفیق عزیزمون حسین...
ببین عزیز جان، کلا وقتی میخوای ببینی با چه هیرویی میتونی یک هیروی خاص رو بزنی، اول هیروی موردنظرت رو آنالیز کن ببین چیکارس! مثلا رزور یک هیروی صرفا کاملا اتکره!! یعنی اتکش رو ازش بگیری دیگه هیچی نیست! خوب پس شما باید از رزور اتکش رو بگیری. حالا چجوری عرض میکنم...
یکی از روشهای خوب، ونگارده برای این کار. که روش دفاعیش به حساب میآد. این برای اول بازیه... ولی به هیچ وجه من بیشتر از دو تا ونگارد رو توصیه نمیکنم. چون درصد شانس بلاکش تقریبا فرقی نمیکنه با سومی... به هر حال، این روش دفاعیه و چون اول بازی از رزور ضعیفتری، خیلی خوبه که ببندی
روش دوم، دیسیبل کردنه (disable) یعنی از کار انداختن. مثلا بولت و استان و بش و اینا. که خوب ترکسکس هیچکدوم رو نداره. بنا براین باز به آیتم عالی پیشنهادی سهراب میرسیم. یعنی هگس که برات دقیقا لازمه آخر بازی. خوب این روش، روش هجومیه. چون وقتی هکزش میکنی نوبت اتکای تو میشه... اون هم بقول یارو، بدون اسپیشل ابیلیتیز!!!!!!!!!!
یک روش دیگه، کند کردنه... ترکسکس یکی از بهترین هاس تو این کار! یادت باشه از اول بازی تا جایی که مانات جواب میده باید روش Bonus بزنی... تا شل بشه و اینجوری تقریبا لول 3 رزور رو با لولت خنثی کردی...
یک روش دیگه میسه... که خیلی مهمه.... فکر کن یارو زارت و زورت داره اتکت میخوره و تو هیچکدوم رو دریافت نمیکنی... بهترین آیتم میس باترفلایه... بعد رادیانس که تو این بازی ولش کنی بهتره... ویندواک رو توصیه نمیکنم... پس آیتم بیلدآخربازیت به نظر من میتونه این باشه:
دو تا باترفلای... ترواول... 2تا ونگارد... هگس... مانکی ... البته آخر بازی دیگه ونگاردها فقط برا قشنگین
بعد حواست حتما به پاورآپها باشه... اگه دابل دمیج پیدا کنی، با هر دابل دمیج باید یه کیل بگیری... چون ترکس با دابل دمیج، خیلی وحشتناکه بخاطر لول سه اش!!! البته معمولا np میدون تو بازی تک به تک
البته این نظر این بنده ی حقیر نوبه و نظر بقیه بچه ها رو بیشتر توجه کن!
سهراب راستی شنیدم با داداشم بازی کردی!! چطوره بازیش؟
مخلص همه ی بر و بکس... فعلا
SOHR@B (18-08-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حرفت رو تایید میکنم ولی به نظر من براش وین اول بازی لازمه
داداشت دی سی شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بتونی پول در بیاری 2 تا کرتیکال کامل هم بد نیست هم درصد رو میبره بالا هم اتک رو فضایی یه دفعه میبینی با 2 تا اتک مردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به پول در اوردنت تو بازی ربط داره اگه میبینی هی میمیری و نمیتونی دووم بیاری همون ویند رو برو که اتکت هم زیاد میکنه ارمورتم میبره بالا کمترم میمیری
اون موقع اون باید پول وارد هم بده و از بازی عقب میوفته ولی سعی کن فقط اتک اخر بدی و بازی زیر تاور تو باشه
Musketeer™ Pro جان شما ارپابلیک هستی؟یوزرم saeedcholangهست.
توی ikariam و کشاورزی آنلاین هم هستم.گلادیاتوس هم هستم.
cao cao جان tst master که بازیش خوبه.یادمه 2 دست باهاش بازی کردم مغول خان رو برداشتم چه حالی میداد جنگلی بازی میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks