شما سروري !!!بابا ما که گفتیم نوبیم
--------------
پس cao حالا كه همه هستن يه قرار ميزاري ؟ همه سر اون ساعت ان شيم با هم بازي كنيم؟
2v2 هم بشه خوبه فقط بچه ها خودموني باشيم !
پس همه id هاي gg رو بگين
ID من = Omen^rax هست add كنيد
شما سروري !!!بابا ما که گفتیم نوبیم
--------------
پس cao حالا كه همه هستن يه قرار ميزاري ؟ همه سر اون ساعت ان شيم با هم بازي كنيم؟
2v2 هم بشه خوبه فقط بچه ها خودموني باشيم !
پس همه id هاي gg رو بگين
ID من = Omen^rax هست add كنيد
آخرین ویرایش توسط ADELA در تاریخ 17-08-08 انجام شده است
زیباترین خط منحنی جهان لبخندیه که بی اراده روی لبهای یه دوست نقش میبنده وقتی که میفهمه به یادشی!
|
لول تو جیجی مهم نیست چون همه با گلد به لول بالا میرسن من خودم خیلیارو سراغ دارم هیچی بازی حالیشون نیست ولی لول بالا هستن
tst master
marsil fox
tt ono
star x fear
123
lucifer
boom
.......
اینا همه بچه های استار ایکس هستن
من هز ساعت 7 تا 11 ان میسم اگه خواستین
shadow of fear (18-08-08)
سلامممممممممممممممم............ .........منم اومدم ايتجا....هه هه هه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بگين ببينم اينجا چه خبره!!!!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام شما هم خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط katzong برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا همه اسمشون رو میگن
همه اسم من رو میدونن شما هم اگه عضو جدیدی اسمت رو بگو تا بچه ها راحت تر باشن و بگو اگه از پی 30 اومدی رو دعوت کی بوده و ایدیت اونجا چی بوده
من سهرابمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (18-08-08)
چاكرم آقا سهراب...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من جواد هستم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آيدي تو p30 هم همين بود.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فال گوش واستاده بودم كه شنيدم بچه ها به اينجا كوچ كردن.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلاااااااااااام دوستان . به همفکری شما دوستان نیازمندم ( فوووووووووووووووووووری )
اقایون با یکی از اون بازی خوبا شرط بستم سر trax & razor من باید ترکس باشم نشستیم بازی کردن 10 دقیقه گذشت برق رفت .
حالا میخوام بدونم ترکس میتونه به رازور بزنه ؟ به نظر خودم که میتونه !!!! و بهم بگین با چه ایونتوری برم جاو رازور که در صد موفقیتم بالا بره ؟
به نظر خودم و چیزی که دیشب قصد داشتم برم اینا هست :
butterfly *2_vanguard_mjollnir_linkens sphere_ power treads or boots of travel
اقایون بازی حیاتی هستش بگین اینا خوبه جلو رازور ؟ یکی از دوستام میگفت به جای mjollnir سنگ و یاشا برم بهتره !!!!!!!!!!!! ها ؟
ممنون دوستان
|
راستی میلاد جان میتونم یه نظر سنجی به تاپیک اضافه کنم؟
ممنون میشم کمکم کنی
بله سهراب جان هی چیزی می خوای یاداشت بزار تو پروفایلم یا PM بده
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
سلام به همه بچه های گل.گرفتاریم دیگه نمیایم
شرمنده.مثل اینکه ما نبودیم اینجا خیلی خیلی خبرایی هست.
جواب این بنده خدا آقا حسینم که کسی نداده.راسش حسین جان ببین من میگم اگه بازیها یکی باشه رازور میزنه.
چون دورزنه و یه لول برقم داره نمیتونی زیاد با کرم دادن بهش اذیتش کنی.چون اونم اتک میکنه روت و حالت گرفته میشه.
به خاطر لول 1 رازور هم که اتک اسپیدش خداس.
خوب ببین کارایی که میتونی بکنی ایناس البته بازم میگم شانست خیلی کمتره نسبت به اون.چون هم تو اتک کم میاری هم تو کریپ کشتن.
پاچوبی رو که حتما برو به جای بوت تراول
اگه بتونی ونگارد سنگ یاشا پاچوبی باترفلای و دوتا مانکی بار ببندی شانست میره بالا.
البته ترتیبش رو واقعا خودم هم نمیدونم
پاچوبی و ونگارد اول بازی.بقیشم بستگی به بازی داره.در ضمن حواست باشه که میتونه با کریپ هم راحت شکستت بده.
ببین فقط اون لول 2شه فکر کنم که لول ها رو 5 ثانیه خنثی میکنه.اونو نده.تا آخر بازی
اگه شرطی هست و طرف بازیش تو حد خودته نزن که میبازی
دلیل اینکه میگی ترکسس میزنه رو هم یه توضیحی بده.امیدوارم کمک کرده باشم.یا حق
راستی بچه ها این رازور رو به نظرتون کیا میزنن؟؟؟؟
وید رو داشتیم که می خوردش ولی تو 6.52 دیگه انقد ضعیفه که نمیتونی هیچی ببندی و جمع میشی
ببخشین از تو 5 به 5 یکم فاصله گرفتم ها.اینا چیزایی هستن که تو دوتا نمیتونم خوب در موردشون نظر بدم
بچه ها به نظرتون تو تک به بک این هیرو ها رو کیا میزنن؟؟؟؟؟لبته تو 6.52
دراگون نایت.اسلیترین گارد.وایپر.رازور.آنتی میج.سول کیپر.اسون.اسکلتون کینگ.یارنرو.ترول.نایت استاکر.گربه که غیب میشه.تاینی.سوسک
این دوتا هیرو هم به جر آنتی میج؟نکرولایت و مصریه که تیغ ول میده و 6 لول ها رو از کار میندازه(هر چی فک کردم اسماشون بادم نیومد.به مدت از وار دور بودم
هر کدوم رو هم جدا جدا توضیح دادین که دیگه خیلی بهتره و ممنونتر میشیم :D
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
سلام عزیزم با این ایتمایی که میگی شک نکن که میبازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinelninio0o برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دویل جان از شما بعیده اجه کی واسه ترکس سنج و یاش میره واسه ترکس نباید اتم ارب افکت رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Devillll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اینارو پیشنهاد میکنم البته این نظر کاملا شخصیه
اول بازی 3 تا ونگارد میری
پاور تریز
ویند واک
بتل فلای
مانکی
بعد اگه بازی زیاد طول کشید و تو ایتمای اتکت رو بستی اون موقع برگ برندت رو رو میکنی و هکس میبندی ولی توصیه میکنم تا لحظه اخر هیچ کدوم از ایتمای هکس نباید دستت باشه
لولات رو هم 1 دونه 2 میگیری و بقیه رو 1 و3 میگیری
راهشم اینه که
اتک سایلنس ویند اتک سایلنس هکس اتک بابا با این کار ترینتم میترکه چه برسه به ریزوری که هلتث نداره
اگه مسکلی داشت بچه ها بگن ما هم بهتر متوجه شیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks