دوست عزیز بنده بازی تون رو دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao;147976[URL="http://www.4shared.com/file/116527348/b3cf88f2/oger_11.html"
اول این که تبریک می گم بهتون
اما بنده در موقع نظر دادن سعی می کنم بیشتر انتقاد کنم تا تعریفبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس اگه چیزی گفتم که باب تبع شما نبود بنده پیشا پیش عضر خواهی می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولین نکته اینه که اونا بیشترشون مبتدی بودن و تنها یکی یا دوتا حرفه ای داشتن که آخرش یکی رفت بیرو ن از بازی
واما اصل مسئله: به نظر بنده شما خیلی تو در گیری ها نبودین و بیشتر نقش تون رو پشت پرده ایفا می کردین و یه کم از خودتون شجاعت به خرج نمی دادین ولی البته نمی گم که بیخودی وارد در گیری باید شد اما دیگه شما حتی به کریپت هم رحم می کردین :) که آخرش منجر ب این شد که پول زیادی نداشته باشین و ایتم درست و حسابس نگیرین
و این که شما خیلی حرفه ای بازی نمی کردین و می شه گفت که برد شما بخاطر هم تیمی هاتون بود نه شما و فعالیت زیادی نداشتین و از نظر جمع کردن پول خیلی کم تلاش می کردین که آخرش منجر به این شد که ایتم خوبی نبندین و تعداد ایتمتون پایین بیاد
ولی در کل بنده یک نکته رو به شما عرض کنم که شما اگر بجای بازی با کشور های دیگه تا الحان چند بار سری زده بودین به روم 1 ایران خیلی قویتر از اینا بودین چون که ایرانی ها بازی کن های خیلی قوی دارن و لی کشور های خارجی بازیکن های حرفه ای کمتری دارن پس پیشنهاد می کنم در بین هم وطنامون بازی کنی تا بازیتون بهتر بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks