این هم یه ابزار بسیار کارا برای آنلان بازا
حتما بگیرید جالبه 100 مگابایت بیشتر نیست
(البته بگم لینک از یکی از سایت های ایرانی هست)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
این هم یه ابزار بسیار کارا برای آنلان بازا
حتما بگیرید جالبه 100 مگابایت بیشتر نیست
(البته بگم لینک از یکی از سایت های ایرانی هست)
بنده از آشنا یی با شما خشبختم، دوست عزیز
(انگارا دوتا باز ها سرشون خیلی شلوغه که حالا که ما اومدیم اساتید تهویل نمی گیرند:whistle:)
6.61
1.23
room usa
hero oger
بچه ها میگن خیلی خوش شانسم ولی من به شانس اعتقادی ندارم
نظرتون رو در مورد ریپلی بگید ممنون میشم
لازم به ذکره همون 2 ثانیه دیلی هم چنان موجوده
دانلود نسحه 6.61 !
کد:http://www.mcdonogh.info/dota/eng/DotA%20Allstars%20v6.61.w3x
دوست عزیز بنده بازی تون رو دیدمنقل قول:
ارسالی توسط cao-cao;147976[URL="http://www.4shared.com/file/116527348/b3cf88f2/oger_11.html"
اول این که تبریک می گم بهتون
اما بنده در موقع نظر دادن سعی می کنم بیشتر انتقاد کنم تا تعریف:wink: پس اگه چیزی گفتم که باب تبع شما نبود بنده پیشا پیش عضر خواهی می کنم:give_rose:
اولین نکته اینه که اونا بیشترشون مبتدی بودن و تنها یکی یا دوتا حرفه ای داشتن که آخرش یکی رفت بیرو ن از بازی
واما اصل مسئله: به نظر بنده شما خیلی تو در گیری ها نبودین و بیشتر نقش تون رو پشت پرده ایفا می کردین و یه کم از خودتون شجاعت به خرج نمی دادین ولی البته نمی گم که بیخودی وارد در گیری باید شد اما دیگه شما حتی به کریپت هم رحم می کردین :) که آخرش منجر ب این شد که پول زیادی نداشته باشین و ایتم درست و حسابس نگیرین
و این که شما خیلی حرفه ای بازی نمی کردین و می شه گفت که برد شما بخاطر هم تیمی هاتون بود نه شما و فعالیت زیادی نداشتین و از نظر جمع کردن پول خیلی کم تلاش می کردین که آخرش منجر به این شد که ایتم خوبی نبندین و تعداد ایتمتون پایین بیاد
ولی در کل بنده یک نکته رو به شما عرض کنم که شما اگر بجای بازی با کشور های دیگه تا الحان چند بار سری زده بودین به روم 1 ایران خیلی قویتر از اینا بودین چون که ایرانی ها بازی کن های خیلی قوی دارن و لی کشور های خارجی بازیکن های حرفه ای کمتری دارن پس پیشنهاد می کنم در بین هم وطنامون بازی کنی تا بازیتون بهتر بشه
:11():
اين بازي تنها عشق من در ميان بازي هاي استراتژيكه مپي هم كه خيلي دوست دارم مپ dota ورژن 6.61 هست كه جديد ترينشه و هيرو هاشم خيلي باحاله سه تا هيرو هم بهش اضاف شده راستي من از بيشتر هيروهاش خوشم مياد اما بيشتر همش از lion خيلي خوشم مياد راستي تو كار تيميتون من هم هستم اگه رام بدين بازيم هم هي بدك نيست در حد اساتيد نيستم اما ميشه روم حساب كرد
عزیز من
من از اون موقعی که رووم ایرانی وجود نداشت تو اروپا بازی میکردم
بعد که رووم ایران درست شد فقط پرو پلیرها بودن marsilfox k1 araz habitex new man
و.....
اون موقع رووم ایران خوب بد ولی وقتی که نووبها به رووم ایران اضافه شدن و و.... دیگه ایران بازی نمیکنم چون بازی میکنم که اعصابم راحت باشه نه اینکه کلکسیون فحش و دریوری ببینم
وقتی هم میام رووم ایران که یا cw باشه یه دوستان نزدیکم تو بازی باشن و بدونم بازی نووب نداره
این بازی هم فان بود من فقط واسه محمد جان گذاشتم تا مولتی ببینه
فعلا
برادر سهراب! ما مولتی کست زدن هات یادمون نرفته!! حالا میگی به شانس اعتقاد نداری، خب هیچی!! ولی یا یک قلقی داره یا هموت قضیه شانسه!!
لول6 بازی به ونجیفول با هیل پر یک مولتی کست میزد ونجیفول میترکید!! اونم اول لول 6 !!!!!!!!!
محمد جان ما کوچیکتیم
قلق نداره یادته که ما چقدر در مورد ایم موضوع بحث کردیم هم اینجا هم تو تاپیک دشمن !! :) همش به شانس ربط داره عزیز ماهم یکمی میاریم بعضی موقع ها
محمد جان خودت انلاین نمیشی یه دست یه یاد قدیما بزنیم؟
دوست عزیز بنده قصد جسارت نداشتم و نظر دادم برای این که گفته بودین نظر بدین واما برای بازی توی روم ایران بنده فقط نظرم رو گفتم و اصلا تعسب خاصی ندارم و بنده جای داداش کوچیکتر شما حساب می شم و قصد جسارت نداشتمنقل قول:
چون که بنده تجربه هر دو جا رو داشتم عرض کردم
(جایی هم که گفتم حرفه ای بازی نکردین منضورم نبود که حرفه ای نیستسن همونی میشه که خودتون گفتین for fun)
(والبته بنده تا جایی که میدیدم اون ها هم فهش می دادن حالا قضاوت با خودتون)
بنده اشتیاق زیادی دارم تا کنار استادی مثل شما بازی کنم:give_rose:
:11():