-
پاسخ: دوتا بازها بیان تو
واسه axe پا چوبی رو کلا بیخیال شو ... فقط واسش phase boot بگیر بعدشم vangaurd بگیر ... اگه هیرو های جلوت بیشتر nuker بودن یعنی لول زن بودن hood بگیر ولی اگه Attacker بودن مثل troll -- void -- jugger باید 1 یا 2 تا vanguard بگیری ...
بابا axe 'که attack speed نمیخواد اصلا .. فقط باید کتک بخوره تا بچرخه ... اینارو که گرفتی برو تو کار Radiance و heart ..
dagger هم بعضی موقع ها ..
-
سلام خدمت دوستان عزیز:give_rose:
بابا تو شهر سخت افزار دیگه نمی دیدم که یه تاپیک اینتوری باشه:love: خودش جای تعجبه!!!
اما دوستان یه پیشنهاد دارم:
اونایی که می تونن یا قبلا آنلاین بازیکردند یا می کنند (اینتر نت قابل قبولی داشته باشن) بیایید با هم یه تیم تشکیل بدیم ،نظرتون چیه؟
SSA dota team
بنده که کاملا موافقم
:party:
-
بنده هم موافقم! ولی خودم بازی نمیکنم! درعوض برادر کوچکم هست بازی میکنه. اگه تیم شدید روی اون هم حساب کنید بازیش بدک نیست :دی
-
سلام .. اگه میخواین کلن تشکیل بدین من هستم با ایدی The K!NG بازی میکنم ... یکی دو ساله دوتا بازی میکنم ...
-
سلامی به گرمای قدرت سه ی لینا:love:
کسایی که آنلان باز هستن با سرور garena آیدی ها شون رو بگن تا کم کم بریم تو کارش :cool:
بنده هم jagvar هستم همه جا :wink:
اونایی که علاقه دارن و اینترنت هم دارن بگن تا بقیه کارا انجام بشه
اونایی که تخصص داشتن و دارن هم بیان کمک کنن تا بازی کاملا گروهی داشته باشیم
با تشکر از همه دوستان دوتا باز
-
ایول بزنیم تو کار دوتا با برو بچه های سایت !! حیف که نمیشه تبلیغ کرد و گرنه سایت خودم رو معرفی می کردم ! مخصوص بازی های آنلاین تحت Garena هستش !! یه فروم کامل !!
Ir.Lord
Lord_td
-
کد:
http://files2.getdota.com/eng/DotA%20Allstars%20v6.60b.w3x.zip
اینم لینک دانلود 6.60b برای همه دوستان عزیز !!!!!
-
cao-caox
اینم یه ریپلی از اخرین بازیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پ.ن :بازی تو رووم امریکاس و تو بهترین سرایط 2 ثانیه دیلی داشتم
-
کم کم داریم تیم میشیم فقط یه چند نفر دیگه مونده
البته بنده بازیم خوب نیست در حد اساتید نیستم اما بعضی وقت ها می شه رو ما حساب کرد:wink:
-
علی الخصوص این براد سهراب (cao-cao) رو دریابید که از حرفه ای های روزگاره!! بویژه مولتی کست زدنش lol