سلام دوستان . من هم با نظر mustekeer موافقم . و میشه به جای سایلنس یا انتی لول کردن امنی اونو دووم کنین .
ممنون بای
سلام دوستان . من هم با نظر mustekeer موافقم . و میشه به جای سایلنس یا انتی لول کردن امنی اونو دووم کنین .
ممنون بای
ما حاضریم واسه چهار چیز جون ناقابل رو بدیم . خدا ... وطن ... خونواده و رفیق.
|
سلام دوستان
آقا من المنتال رو واسه همین گفتم چون تو درگیری صد در صد با لول 3 یکی رو از صحنه محو میکنه میشه 3به 2 و با لول 6 یکی دیگه رو میترکونه سول کیپر هم با اتک میخوره اونارو نکرو هم خون که نصف شد میکشه
المنتال لول 2 شو رو امنی نایت میزنه اول اگه اون ضد لول بود رو یکی دیگه میزنه هر کاری کنن 3 به 2 میشه بعد 6 که کرد میشن 3به 1 تازه لول آخر امنی نایت فقط واسه اتکه نه واسه لول پس اگه امنی هم 6 کرده باشه باز از لول دمیج میخورن تازه اونجا اگه المنتال و نکرو هکس هم بسته باشن یکیشون یا هردو
دیگه کاری نمیشه کرد المنتال لول یکشم که رو یکی بندازه دیگه میشن 3v0
من المنتال رو پیشنهاد کردم چون تقریبا همون سایلنس رو میکنه ولی شدید تر
چاکر همه برو بچ
آخرین ویرایش توسط shadow of fear در تاریخ 24-08-08 انجام شده است
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
اقایون
ما در بست مخلص همه هستیم
یه 4 روز مخابرات ما ترکیده بود ما اینترنت نداریم
ممد جان ما کوچکتیم
اقا میلاد یا باید این بد دهنیا رو تحمل کنی یا تو هاستای درست حسابی بری که اگه فحشبدی بن میشی
البته اونجا یه مشکل داره که اگه بد هم بازی کنی بن میشی من خودم تو هاست یکی از دوستای صمیمیم بخاطر اینکه سالنس بودم نتونستم با ترینت 6 کنم الان واسه 2 هفته بنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی ما هر وقت شما بگید ان میشیم شما دستور بدبد
اقایون با عرض ارادت ولی من میگم اگه تو بازی همون اول دراگون رو هی خفت کنید (گنگ) اون زیاد پا نمیگیره به شرطی که مدنس یا بوک نره
که اگه بوک بره کارتون تمومه همرو میترکونه
ولی من ایتمایی که میگم براش تا لول 16 داشته باشه بسه
لایف استیل و کرتیکال کوریاس همین براش بسه
از اونجا که همه میدونید ریزور یه هروی پول در بیاره این که توش شکی نیست ولی من یه ایتم میگم اول قبل هر چیز این رو بشازید بهتر پول در میارید
شما اگه رادیانس بسازید با 6 تون استک میشه و همه یونیتا پول شما میشن
ما همچنان اینتر نتمون به خاطر مشکلات مخابراتی منطقه قطعه
cao cao جان جاش پتک برقی بری همین پولا درمیاری تازه کسی هم جلوت دووم نمیارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
عزیزم بله چین هم همین کار رو میکنه ولی وقتی این رو داشته باشی اون رو زود تر میسازی و رادیانس اتکش به سانش ربطی نداره ولی چین تو لول یک که ضعیف هست و به شانس احتیاج داره و برای اپگرید به 2 باید 3300 هم خرج کنی چس میبینی رادیانس هم به صرفه تره هم ارزون تر و سریع تر هم پول درمیاری تا چین رو بسازی اون موقع هم اتک رو ککگرفتی هم 7% میس هم سریع تر پول چینت ردیف میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedcholang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما نفهمیدیم کی بحث پول خوری ریزور رو پرسید.سهراب جان همینجوری خودش گفت؟؟؟؟
آقا ریزور اصلا هیروی وبی نیس واسه 5 به 5 .اینو بگم.آره منم با رادیانس بیشتر موافقم هم پول همه کیپ ها رو میخوری.هم میشه آیتم های ارب افکت بهتری مثل سنگ و یاشا یا کولد اتک به جای چین واسه ریزور رفت
یا حق
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
نه حاجی یکی پی ام داده بود منم گفتم تو تاپیک جواب میدم
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
ببا کسیgg بازی نمیکنه id من khorzo
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks