Musketeer™ Pro (30-11-08)
کمک در راهه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون هوا یکم طوفانیه و کمک ها داره با هلیکوپتر میاد یکم دیر میرسه : دی
Musketeer™ Pro (30-11-08)
کاربر شهرسختافزار
دعوت نامههست هنوز ؟؟؟؟
من من!
yonas_127{at}yahoo.com
Musketeer™ Pro (06-12-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
فرستاده شد
اگه ندیدید، لطفا اسپم ها رو هم چک کنید
خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
yonas (08-12-08)
محمد جان...چقدر با Society Builder شدن فاصله داری؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نشانش خیلی بهت میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...تا حالاش که من و فکر کنم وحید رو آدم کردی!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر افتخاری
چند روزه برای من پیغامی مبنی بر شزکت در جنگ !!! می یاد... باید چیکار کنم؟( من صلح طلبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
توی کدوما میتونم شرکت کنم؟؟؟ چه شرایطی داره؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
کاربر شهرسختافزار
ما چاکریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمحمد جان...چقدر با Society Builder شدن فاصله داری؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نشانش خیلی بهت میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...تا حالاش که من و فکر کنم وحید رو آدم کردی!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا راستش فکر نکنم بگیرم این نشان رو. چون خودم اینوایت نکردم. دادم مسجد و بقیه ی بچه ها اینوایت کردن.
شما تاج سر ما هستی... من به شخصه خیلی از شما و بقیه ی دوستان اینجا چیز یاد گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پروین خانم، شما لول آپ که بشی، برات پیغام میاد که چه کارهایی میتونی انجام بدی از اون لول به بعد. جنگ هم خوب یکی از همون مواردهچند روزه برای من پیغامی مبنی بر شزکت در جنگ !!! می یاد... باید چیکار کنم؟( من صلح طلبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
توی کدوما میتونم شرکت کنم؟؟؟ چه شرایطی داره؟
برای جنگیدن یا باید به کشوری برید که توی یه جنگی دخالت داشته باشه. اگه از ایران بخواید بجنگید فقط تو جنگهایی متونید بجنگید که ایران توش دخالت داره. الآن تنها جایی که به ایران مستقیم مربوط میشه، پرتغاله که توسط اسپانیا مورد حمله قرار گرفته که فعلا هیچ Battle فعالی توش وجود نداره.
البته میشه برید خارج و بجنگید. یعنی یه بلیط بخرید. برید به کشوری که توش جنگه. البته اسلحه هم یادتون نره. حتی اگه شده با اسلحه کیو 1 بجنگید ولی بدون اسلحه اصلا توصیه نمیشه.
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (06-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نصیحت به شما میکنم(البته با اجازه استادم آق محمد)
حالا حالاها دنبال جنگ نرید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول حسابی پول جمع کنید...تمرین نظامی بکنید...وقتی اسکیلتون به 5 رسید و با پولتون یه تفنگ Q3(حداقل) خریدید...2 تا بلیط بخرید(یکی واسه رفت یکی هم برگشت) و انبارتون رو هم پر غذای Q4 بکنید...2 سری 10تایی گیفت هم قبلش به دوستاتون(البته قدر شناساش) بدید که نمک پرورده شده باشند...بعد هم دکودر رو آماده کنید و برید جنگ(اخبار مناطق جنگی رو هم از همین آقا محمد گل گلاب بپرسد که مثل من عوضی نرید یه جایی در حال رجز خوندن!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من همین دو روز پیش رفتم جنگ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با جیب خالی و اسکیل 4 و بدون اسلحه قبلش هم یه سری 10 تایی گیفت داشتم که خواستم بفرستم واسه داش محمد که گرفته بود ما هم فرستادیم واسه این آتیلای نمک نشناس...رفتیم جنگ با چه آبرو ریزی!!!همه امتیاز 60-70 میزندند من اون وسط 8 تا 8 تا نخود پرت میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...پولم نداشتم تفنگ بخرم...خلاصه گند زدیم بی هیچ مدالو ترفیع درجه برگشتیم و حالا موندیم بی پول...وسعمون هم به غذای Q2 بیشتر نمیرسه...وزارت رفاه و اون بابایی که بهش گیفت دادیم هم آدم حسابمون نکردند...الانم با ولنس 38 دارم با مرگ دست و پنجه نرم می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه این تجربه ما بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره خودم هستم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از آشنایی با شما خوشوقتم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
================================
در ضمنا بطور رسمی از جناب Destiny (امیر) دعوت میکنم که به تیم تبلیغاتی ما ملحق بشوند و مسوولیت کارهای گرافیکی رو برعهده بگیرند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون با کارهای گرافیکی از جمله طراحی تبلیغات و استفاده ملت در امضاشون در انجمن ها میشه افراد بسیاری رو به بازی دعوت کرد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دولت پشتیبانی مالی نکرد خودم در خدمتت هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مهرداد جان من کوچیکتم.یه نصیحت به شما میکنم
حالا حالاها دنبال جنگ نرید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
.
والا جنگ خیلی سرگرمی خوبیه تو ایریپابلیک. اتفاقا به زودی به پاکستان قراره حمله کنیم. از الآن خودتون رو آماده کنید برا یه جنگ خفن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه خواستید بجنگید تفنگ رو هر جور شده داشته باشید. کیو یک خیلی با کیو 4 فرق نداره. ولی بدون اسلحه مقدار دمیجتون نصف میشه. پس تفنگ خیلی مهمه
بعد اینکه وزیر رفاه و مسجد برا گیفت رسانی هستن. ولی راستش یکم سفتن!! باید یکم نرمشون کنید. یعنی از قبل هماهنگ کنید. البته من دارم با متولی مسجد صحبت میکنم که برای گروهی که از پی سی نتووک اونجا هستیم یه گروه گیفت رسانی جدا داشته باشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون من خودم این هفته اعزام میشم خدمت، و چون قول دادم، باید یه کاری کنم که وقتی رفتم قولم زمین نخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی عیسی جاندر ضمنا بطور رسمی از جناب Destiny (امیر) دعوت میکنم که به تیم تبلیغاتی ما ملحق بشوند و مسوولیت کارهای گرافیکی رو برعهده بگیرند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون با کارهای گرافیکی از جمله طراحی تبلیغات و استفاده ملت در امضاشون در انجمن ها میشه افراد بسیاری رو به بازی دعوت کرد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دولت پشتیبانی مالی نکرد خودم در خدمتت هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم کم کم کل دولت رو بچه های پی سی نتووک بگیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیر جان، شیرینی بچه های پی سی نتووک یادت نره لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (14-02-09), Dark Devil (06-12-08)
کاربر شهرسختافزار
منم میخوام بیام
اینم ایمیل
yashar_sadeghi1984@yahoo.com
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks