محتاجیم به دعا امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محتاجیم به دعا امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (06-11-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیز شما هم که جنگیدی... بابا دمت گرم! خیلی باحالی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد یه چیز دیگه. اگه تونستید اسلحه هم داشته باشید موقع جنگ. بدون اسلحه قدرتتون فکر کنم نصف بشه.
بابا بگو چطوری کسی رو بگیفتیم محمد جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من گیفتیدمت. ولی گفتم که روزی ده تا بیشتر نمیشه ولنست رو با گیفت ببری بالا.
بیمارستان رفتی؟ برو به صفحه ی شهری که توش هستی و روی دگمه ی Heal جلوی بیمارستان کلیک کن. الآن تو تو شهر ما هستی پس باید بری به این صفحه
هر 24 فقط یکبار میتونی از بیمارستان استفاده کنی ها. ولنست هم تا وقتی بالای 40 باشه میتونی بجنگی. اومد پایینتر و دیگه نتونستی ببری بالا باید یروز صبر کنی.
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من الآن شما دو نفر رو تا جایی که میشد گیفتیدم. فعلا لازم نیست
برای گیفتیدن باید به پروفایل طرف برید و روی گزینه ی Offer Gift کلیک کنید. البته قبلش باید تو Inventory تون گیفت داشته باشید.
به به! امروز خبردار شدم که اینجا هم داره تبلیغ میشه! خیلی خوبه موفق باشید.
ضمنا اگر یک معرفی کوتاه از بازی رو در صفحه ی اول قرار بدید به تازه واردها خیلی کمک میکنه.
Labyrinth (08-11-08), Musketeer™ Pro (08-11-08)
|
|
آقا کسی از دوستان میتونه به من گلد بده ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (08-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سید امیر جان، من چند روز دیگه میتونم بهت گلد بدم. ولی واقعا الآن خودم از همه فقیرترم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی عوضش برات یه خبر فوق العاده دارم! پست بالاسریتو ببین!! جناب عیسی دانشور! همون گنده ی خودمون!!
بله... رئیس جمهور ایران، محبت کردن و به اینجا قدم گزاشتن. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم ایشون رو اینجا بیشتر ببینیم.
ولی خبر خوبم این نبود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خبر خوب توی این آرتیکل مشخص هست. به اعضای فعال برای تبلیغات برای سایت پاداش داده میشه. کامنت اول اون آرتیکل رو بخون!! فکر کنم از این به بعد گلد درآوردن کار خیلی خیلی سختی نباشه!
البته من شامل این پاداش نمیشم. یوقت فکر نکنی من هر چی اینجا زور زدم برای گلد بوده!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه من تا چند روز دیگه میتونم یه مقداری برات پول جور کنم اگه هنوز لازم داشتی. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به به! یک دوست گرافیکی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا نمیده! میده خوبم میده! شما بیا برای بازی تبلیغ کن ما پولم میدیم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا سلام...
بازم اودم بگم که این اینویتیشن واس من نیومده ها........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks