arven_andomil (29-10-08), Musketeer™ Pro (29-10-08)
فرستاده شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (29-10-08), Musketeer™ Pro (29-10-08)
آقا يه دعوت نامه هم براي من بفرست به hra988@yahoo.com ممنون.
Musketeer™ Pro (29-10-08)
Musketeer™ Pro (29-10-08)
کاربر شهرسختافزار
|
|
آقا به منم یکی بدین اگه میشه: e.k.erfanking@gmail.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-
Musketeer™ Pro (30-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hra986 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ojo0be برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای همه فرستام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من لولم 10 شد ! هوراااا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی من یک اسلحه لول 1 دارم هر کی خواست میفروشم ! به قیمت 1 ریال فقط !
آخرین ویرایش توسط karizma در تاریخ 30-10-08 انجام شده است
دوستان کار کردن در erepublik سرعت اینترنت در چه حدی میخواد؟!
با Dial up میشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره بابا ! با اینترنت نفتی هم حتی میشه بازی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amines (30-10-08), Musketeer™ Pro (30-10-08), N0m@d (30-10-08)
کاربر شهرسختافزار
دمت گرم عزیز، مرسی بابت توجهت.رای همه فرستام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من لولم 10 شد ! هوراااا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی من یک اسلحه لول 1 دارم هر کی خواست میفروشم ! به قیمت 1 ریال فقط !
بله حتما میشه. ایریپابلیک یک بازی تحت مرورگره، و راحت با هر محیطی، حتی با موبایل و اینا هم میشه توش بازی کرد. به قول دوستمون:دوستان کار کردن در erepublik سرعت اینترنت در چه حدی میخواد؟!
با Dial up میشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم ممنون کاریزما جان...با اینترنت نفتی هم حتی میشه بازی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی عزیز یک سوال... شما کی عضو شدی؟ یوزر شما همون karizma هست؟ اگه اینطوره که شما زیاد هم جدیدا عضو نشدی... درسته؟
amines (30-10-08)
گفتم که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله من همون کاریزما هستم سن citizen ام هم 8 ماهه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتها یه مدتی مرده بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان دوباره زنده شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---------------
جاتون خالی امروز تو کار کردن 4 تا سوال در مورد ایران بهم افتاد 4 تا سوپرشات گرفتم 80% بنوس شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته 1 :(( سوپر شات : هنگامی که سوالی رو در 5 ثانیه اول درست جواب بدین سوپر شات میگیرین که 10 % بنوس داره 10% هم جواب درست بنوس داره میشه 20 % !))
نکته 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید : هر جا کاریزما دیدی بدون منم ! تو پی سی ورلد تو runeScape تو WoW تو PCN تو دارینوس تو بازیسنتر و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط karizma در تاریخ 30-10-08 انجام شده است
arven_andomil (04-11-08), Labyrinth (30-10-08), Musketeer™ Pro (30-10-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks