Musketeer™ Pro (14-09-08)
سلام دوستان
خوب گیمر باز انلاین ها PrO مارا هم دریابید اگر میشه یک دعوت نامه به ما هم بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط امیدوارم دعوت نامه مونده باشه
بدرود یا حق
کاربر شهرسختافزار
آقا شما e-mail رو بده من 3 سوته می فرستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30team برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me
اگه به تاریخ ایران و جهان علاقه مندید یه سری یه وبلاگ من بزنید
Fusion (14-09-08), Musketeer™ Pro (14-09-08)
سلام اصلا فراموش گردم ایمیل بزارم بفرمایید ایمیل بنده
eztechalpha@gmail.com
بدرود یا حق
کاربر شهرسختافزار
فرستاده شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30team برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله!!!!!!!!!! بچه های ایریپابلیک رو در این صحنه شاهد هستیم که بصورت حرکت های انطحاری و انفجاری اینوایتهاشون رو پخش میکنن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوبه ادمین یه سه تا اینوایت بهتون داد تا یکم فعالتر بشید!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم شماها که اینقدر تو فکر رد کردن اینوایت هستید، حداقل یه لینکی چیزی تو امضاهاتون بزارید! حالا تبلیغات مستقیم بماند!
shadow of fear (14-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
آقامن خودم رفتم تو سایته واسه خودم دعوتنامه فرستادم. الانم عضو هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
محمد جان!فرستاده شد!پولشم الان میریزم به حسابت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون من خونه دارم ولی خودت یه خونه هم نداریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DJ VAHID جان من نفهمیدم شما الان مولتی هستی یا از خود ادمین اینوایت گرفتی اگه دومی هست لطفا به بقیه بگو اینکارو نکنند و از ایرانی ها بخواه براشون اینوایت بفرستند چون اینطوری 5 گلد به اون فرد داده میشه و در اصل 5 گلد وارد بازار ارز ایران میشه که همین 5 گلد 5 گلد ها کلی به ایران کمک می کنه.
از دوستان هم خواهش می کنم برای خرید خانه-اسلحه غذا و.... فقط از شرکتهای ایرانی خرید کنند تا ارز از ایران خارج نشه
ویرایش:داداش هر چی اینوایت داشتم تموم شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط saeedcholang در تاریخ 14-09-08 انجام شده است
Musketeer™ Pro (14-09-08), shadow of fear (14-09-08)
کاربر شهرسختافزار
مرسی بابت توجهت! ولی میشه هدفت از این کار رو توضیح بدی ما هم بدونیم؟!!آقامن خودم رفتم تو سایته واسه خودم دعوتنامه فرستادم. الانم عضو هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی میریزم به حسابت؟! بابا اینوایت مال خودته! منم خودم اینوایت دارم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خونه هم بخاطر این ندارم که کوالیتی پایین برام فایده نداره و نمیصرفه، و خوب کوالیتی 4 هم خیلی گرونه و باید خیلی مایه دار بشم! وگرنه که بابا من به خدا دستم به دهنم میرسه ، مرسی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمحمد جان!فرستاده شد!پولشم الان میریزم به حسابت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون من خونه دارم ولی خودت یه خونه هم نداریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم اگه میخوای کمک مالی کنی، به تازه واردها کمک کن که براشون جذابتر بشه بازی، البته این فقط یه پیشنهاده
کاملا تایید میشهاز دوستان هم خواهش می کنم برای خرید خانه-اسلحه غذا و.... فقط از شرکتهای ایرانی خرید کنند تا ارز از ایران خارج نشه
کاربر شهرسختافزار
آخه نمیدونی چه حالی میده !!! 5 گلد باید یه ماه کار کنم تا اینقدر گلد بدست بیارم حالا اینکه از ولنسم کم میشه و.. بماند در ضمن همه مثل خودت تو پول غلط نمیخورن(بابا من به خدا دستم به دهنم میرسه ، مرسی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
) که واسه دعوتنامه سرو دست میشکنن م
در ضمن ای رفیقت paradise_human بقدری وضعش خوبه که به این پولا احتیاج نداره!!
راجع به پیشنهادت هم اینکه من خودم به فکرش بودم ولی ترسیدم یه امضا شبیه امضا تو داشته باشم ناراحت بشی!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله بچه های ایریپابلیک رو در این صحنه مشاهده میکنیم که به صورت انفجاری و انطحاری وانبساطی و انقباضی و انتشاری و ... به پولدارا کمک میکنن!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedcholang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا این ممدو اینجوری نگاه نکن اینقدر مایه داره که میتونه همه مارو بخره ولی رو نمیکنه هر روز سفر خارج میره بگرده!!!! به دیگرون کمک میکنه و...
نکنه تو از اون مایه دارتری؟ اگه اینجوریه ما رو هم دریاب!!
فکر کنم تو از اون آدمایی هستی که اگه بهت بگن یه بز بهتو میدیم یدونه به همسایت میگی نه به من بز بدید نه به همسایم!!!!آقامن خودم رفتم تو سایته واسه خودم دعوتنامه فرستادم. الانم عضو هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد جدی نگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط shadow of fear در تاریخ 14-09-08 انجام شده است
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
کاربر شهرسختافزار
بابا بروبچ خیلی مشتاق هستن
دمتون گرم هیچ تاپیکی رو انقدر گرم و مشتاق ندیده بودم
اومدیم یه دعوتنامه بفرستیم رو هوا زدنشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me
اگه به تاریخ ایران و جهان علاقه مندید یه سری یه وبلاگ من بزنید
Musketeer™ Pro (14-09-08), shadow of fear (14-09-08)
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks