ما که برگشتیم ایران با 8 ریال حقوق داریم کار میکنیم!! اگه لازم شد بگید برای ماه بعد میام افریقا
ما که برگشتیم ایران با 8 ریال حقوق داریم کار میکنیم!! اگه لازم شد بگید برای ماه بعد میام افریقا
:My Nickname®ângê®
Musketeer™ Pro (08-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا از همتون واقعا ممنونم... اصلا سعی میکنم اگه شد گروهمون رو بیارم اینجا خودشون براتون همه چی رو توضیح بدن... ولی سعی میکنم الآن یه مقداری خودم توضیح بدم!
اول اینکه، ما هدف اصلیمون آفریقا نبود... در اصل ما میخواستیم آفریقا رو بگیریم و بودجه ی لازم برای عملیات بعدی رو از این راه بدست بیاریم... یکی از احتمال ها برای عملیات بعدی، گرفتن هلند بود، یکی دیگه، خرابکاری اقتصادی در پاکستان... اگه دقت کنید، ما میخواستیم به جاهایی که کشورهای دیگه توش ضعف دارن حمله کنیم... مثلا هلند جمعیت کمی داره و به همین خاطر میخواستیم بگیریمش.. و پاکستان هم چون اقتصاد ضعیفی داره میشه ارزش پولشون رو کم کرد و پولشویی راه انداخت... خلاصه خیلی برنامه های متنوعی داشتیم و خیلی متونستیم به ایران کمک کنیم که عوامل زیادی باعث شدن موفق نشیم، الآن هم که همه منتظر ورژن یک هستن که به نظر میآد توش اصلا نشه از این کارا کرد!! به هر حال، موقعیت خوبی از دستمون رفت
در هر صورت، ما الآن هم هنوز تو آفریقا امید زیادی داریم، چون یه مقداری از کنگره رو داریم و غیراز اون، مردم اونجا (منظورم بقیه ی خارجی ها هست!) از دولت جدید راضی نیستن... کنگره هم همینطور، کلا جو خوبی راجع به دولت وجود نداره اونجا، اگه این بار کسی خیانت نکنه و ادمین اذیتمون نکنه، میتونیم یه کارهای خوبی بکنیم
خلاصه امیدهای زیادی وجود داره هنوز
مرسی از همتون بازم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Âli rângêr (08-09-08), Quick (08-09-08)
یعنی بازم برگردیم
محمد جان هر موقع خبری شد بگو من پایه ام
:My Nickname®ângê®
RedSpoT (09-09-08)
کاربر شهرسختافزار
آقا!شما شنیدین هدف بعدی گون ها ایرانه؟لطف کنین برگردین ایران خطریه ها
RedSpoT (09-09-08)
کاربر شهرسختافزار
نه علی جان، لازم نیست کسی برگرده... اینجوری سرمایه ی زیادی هدر میره... شما به نظرم ایران هستی نیای بهتره... سعید هم درست میگه... شایعه ای هست مبنی بر اینکه گونها میخوان به ایران بیان... که اگه اینجوری باشه، من خودم به شخصه که نمیتونم بیام... ولی همه ی سعیم رو میکنم که جمعیت مثبت ایران رو تا آخرین نفر زیاد کنم...
مرسی از همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RedSpoT (09-09-08)
کاربر شهرسختافزار
من زیاد با سیستم نظامی و سیاسی این بازی آشنا نیستم از کجا می تونم کمک بگیرم ؟
RedSpoT (09-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه قابل بدونی بنده میتونم کمکت کنم... هر سوالی داری بپرس، کلا مهمترین مسائل این دنیا، مسائل نظامی و سیاسی هستن... حتما باید کامل در جریان باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Âli rângêr (09-09-08), green_waves (09-09-08), RedSpoT (09-09-08)
کاربر شهرسختافزار
مثل من باید از همه چیز اگاه باشی دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا رئیس جمهور ایران الان کیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من شما را به دوستانم اضافه کردم منتظر سوالات و درد سرهای من باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رئیس جمهور فعلی خرزوخانه! نه چیزه... آتیلاس!!
RedSpoT (09-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks