Man Az in server raziam ! mitonam begam behtarin servere blizzlike ke ta hala to iran erae shode
کاربر شهرسختافزار
Man Az in server raziam ! mitonam begam behtarin servere blizzlike ke ta hala to iran erae shode
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazkaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazkaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز خوش اومدید به PCN و ممنون لطفا از این به بعد فارسی تاپپ کنید و ممون به خاطر اطلاعات . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
ریختن اون همه پچ به بازی کردنش می ارزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان چه سروری هستی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bloodthirsty برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان در این سرور هستم
http://www.omegawow.com
اگه پچ تبدیل engl 1.5.0 to usgl 2.3.0 رو داری لینکش رو بده تا دانلود کنم با هم هماهنگ شیم
بابا یعنی WOW:WOTLK نیستی؟
پچ:
کد:http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
دونه دونه باید دانلود کنی عزیز :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bloodthirsty برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اقا خدا خیرتون بده یه راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!
من 200ساله میخوام انلاین warth of teh lich king رو بازی کنم ولی نتونستم!!!!!!!!!!
اصلا واسه این بازی adsl گرفتم!!!!!!!!!!
اول مشکلتون رو بگید لطفا ، ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.45 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks