پاسخ: World of Warcraft patcH 2.4.3 ExpertWoW
Man Az in server raziam ! mitonam begam behtarin servere blizzlike ke ta hala to iran erae shode
پاسخ: بازی اعتیاد آور World of Warcraft
نقل قول:
Man Az in server raziam ! mitonam begam behtarin servere blizzlike ke ta hala to iran erae shode
مدیریت: من از این سرور راضیم متونم بگم بهترین سرور blizzlike هست که تا حالا توی ایران ارائه شده .
نقل قول:
:1. (5):dar Hale Hazzer Behtarin Servere BlizzLike Irani ! in Server Ba behtarin Poshtibani va behtarin Gm ha Edare Mishe ! Baraye Register Mitonid be Website
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] Morajee Konid ! Vaghte Khoshi Ro baraton Arezo Mikonam !
مدیریت : در حال حاضر بهترین سرور ایرانی BlizzLikeهه این سرور با بهترین پستیبانی و بهترین Gmها اداره میشه برای رچیستر میتونید به وبسایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مرا جعه کنید وقت خوشی رو براتون آرزو میکنم
:11():
Enjoy Your Play
دوست عزیز خوش اومدید به PCN و ممنون لطفا از این به بعد فارسی تاپپ کنید و ممون به خاطر اطلاعات . . .
ریختن اون همه پچ به بازی کردنش می ارزه:1. (5):
نقل قول:
ریختن اون همه پچ به بازی کردنش می ارزه:1. (5):
الان چه سروری هستی؟
من الان در این سرور هستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه پچ تبدیل engl 1.5.0 to usgl 2.3.0 رو داری لینکش رو بده تا دانلود کنم با هم هماهنگ شیم
بابا یعنی WOW:WOTLK نیستی؟
پچ:
کد:
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
آره ولی فعلا هیرو نساختم
پچم 1.5.0 هستش(enGB) می خواهم بکنمش 3.0.9 اگه لینکی دارین که بتونم اینو توش دانلود کنم ممنون میشم
(در آدرس بالا که دادی این پچ نبود)
نقل قول:
آره ولی فعلا هیرو نساختم
پچم 1.5.0 هستش(enGB) می خواهم بکنمش 3.0.9 اگه لینکی دارین که بتونم اینو توش دانلود کنم ممنون میشم
(در آدرس بالا که دادی این پچ نبود)
دونه دونه باید دانلود کنی عزیز :دی
اقا خدا خیرتون بده یه راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!
من 200ساله میخوام انلاین warth of teh lich king رو بازی کنم ولی نتونستم!!!!!!!!!!
اصلا واسه این بازی adsl گرفتم!!!!!!!!!!
نقل قول:
اقا خدا خیرتون بده یه راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!
من 200ساله میخوام انلاین warth of teh lich king رو بازی کنم ولی نتونستم!!!!!!!!!!
اصلا واسه این بازی adsl گرفتم!!!!!!!!!!
اول مشکلتون رو بگید لطفا ، ممنون :11():