من پچ 1.8 رو دانلود کردم ولی پسوند سه حرفیش dmg هستش. تکلیف من چیه؟ راستی من تو دو سه تا سایت خوندم که یه چیزی توی پوشه ی اصلی بازی هست که پچ ها رو دونه دونه دانلود می کنه ولی اون تو مال من نیست, میشه یکی لینک دانلودشو بذاره؟ اسمش luncher هست
Printable View
من پچ 1.8 رو دانلود کردم ولی پسوند سه حرفیش dmg هستش. تکلیف من چیه؟ راستی من تو دو سه تا سایت خوندم که یه چیزی توی پوشه ی اصلی بازی هست که پچ ها رو دونه دونه دانلود می کنه ولی اون تو مال من نیست, میشه یکی لینک دانلودشو بذاره؟ اسمش luncher هست
این لانچر که میگی تا اون جایی که من خبر دارم میشه از سرور ها بگیری که خود به خود پچ ورد شما رو به پچ مورد نظر سرور می رسونه.نقل قول:
پچ 1.8 خیلی قدیمی هست و الان فکر نکنم سروری با این پچ کار کنه.
اگه می شه اموزش ساخت سرور آنلاین رو بزارین .
plz
من این واو رو از سی دی فروش گرفتم هر سه ورژن + پچ 3.2.2 هست بازی به صورت کپی شده هست یعنی یه قسمتش تو دی وی دی 1 اون یکیش تو دی وی دی 2 و تا دی وی دی 4. وقتی بازش میکنم می نویسه failed to open interface.mpq مشکلش چیه؟ باید چی کار کنم؟ در ضمن یه دونه repair داشت تنها مشکلش این بود که واسه ی این پچ نبود
آقا سلام من پچ 2.4.3 دارم میخام پچمو 4 کنم(cataclysm)با پچ دانلودر شاید 5 ساعت بکشه نمیشه فایل های پچ 2.4.3 به 3.0.2 ENGB رو بدون پچ دانلودر گرفت اگه میشه از کجا لطفاً کمک:yes::1. (27)::1. (26)::1. (35)::1. (23)::1. (29)::1. (2)::merci::ange:من خودم پیدا کردم از رپید شیر هست و پارت هاش زیاده اگه شد تک پارت یا 2 تا 3 ،4 پارت باشه ممنون d: