خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسوليس گفت: در صورت فراهم شدن شرايط حاضرم به تيم محبويم برگردم.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به العين، افشين قطبي در جريان مسابقه حساس تيم هاي ملي امارات و ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 از جمله حاضرين در ورزشگاه القطاره بود و مسابقه را از نزديك تماشا كرد.
قطبي در مورد حضورش در امارات به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: در حال حاضر من در دبي استراحت ميكنم و شايد در روزهاي آينده براي تماشاي مسابقات يورو 2008 راهي اتريش شويم.
وي ادامه داد: بعد از بازگشت از اروپا در مورد تيم بعديام تصميم گيري خواهم كرد اگر چه امكان مربيگري در امارات چنادن بعيد نيست زيرا اين كشور امكانات حرفهاي را دارد و كشوري كاملا بين المللي است.
قطبي درباره احتمال بازگتش به ايران گفت: به عنوان يك ايراني هميشه در خدمت كشورم هستم و اگر فدراسيون فوتبال ايران مرا بخواهد با كمال ميل حاضرم براي كمك بيايم و اگر شرايط و امكانات فراهم باشد من با افتخار به ايران بر ميگردم.
وي افزود: يك ايراني واقعي هميشه براي خدمت به كشورش آماده است و من هرگز نميتوانم از كشورم براي هميشه خداحافظي كنم.
دستيار سابق پيم وربيك در مورد احتمال بازگشتش به پرسوليس خاطر نشان كرد: اگر شرايط را برايم فراهم كنند اين امكان وجود دارد كه بار ديگر به تيم محبوبم برگردم.
قطبي در خصوص علت اصلي جدايياش از پرسپوليس گفت: من اگر در تيم مي ماندم بايد خيليها پرسپوليس را ترك مي كردند بنابراين براي نجات پرسوليس يك نفر برود بهتر از اين است كه چند نفر بروند.
وي افزود: البيته مسايل خانوادگي يكي از دلايل جداييام از پرسوليس بود اما براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا بايد امكانت در سطح حرفهاي براي اين باشگاه فراهم شود.

Bookmarks