Shahryar (08-06-08)
عضو VIP شهرسختافزار
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسوليس گفت: در صورت فراهم شدن شرايط حاضرم به تيم محبويم برگردم.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به العين، افشين قطبي در جريان مسابقه حساس تيم هاي ملي امارات و ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 از جمله حاضرين در ورزشگاه القطاره بود و مسابقه را از نزديك تماشا كرد.
قطبي در مورد حضورش در امارات به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: در حال حاضر من در دبي استراحت ميكنم و شايد در روزهاي آينده براي تماشاي مسابقات يورو 2008 راهي اتريش شويم.
وي ادامه داد: بعد از بازگشت از اروپا در مورد تيم بعديام تصميم گيري خواهم كرد اگر چه امكان مربيگري در امارات چنادن بعيد نيست زيرا اين كشور امكانات حرفهاي را دارد و كشوري كاملا بين المللي است.
قطبي درباره احتمال بازگتش به ايران گفت: به عنوان يك ايراني هميشه در خدمت كشورم هستم و اگر فدراسيون فوتبال ايران مرا بخواهد با كمال ميل حاضرم براي كمك بيايم و اگر شرايط و امكانات فراهم باشد من با افتخار به ايران بر ميگردم.
وي افزود: يك ايراني واقعي هميشه براي خدمت به كشورش آماده است و من هرگز نميتوانم از كشورم براي هميشه خداحافظي كنم.
دستيار سابق پيم وربيك در مورد احتمال بازگشتش به پرسوليس خاطر نشان كرد: اگر شرايط را برايم فراهم كنند اين امكان وجود دارد كه بار ديگر به تيم محبوبم برگردم.
قطبي در خصوص علت اصلي جدايياش از پرسپوليس گفت: من اگر در تيم مي ماندم بايد خيليها پرسپوليس را ترك مي كردند بنابراين براي نجات پرسوليس يك نفر برود بهتر از اين است كه چند نفر بروند.
وي افزود: البيته مسايل خانوادگي يكي از دلايل جداييام از پرسوليس بود اما براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا بايد امكانت در سطح حرفهاي براي اين باشگاه فراهم شود.
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 07-06-08 انجام شده است
.
.
....
......
Shahryar (08-06-08)
|
|
Administrator
شرایط قطبی چیزی نیست که بشه به این راحتی انجامش داد
نصف باشگاه تغییر میکنه!
ولی اگه قطبی نیومد ، بهترین گزینه مصطفی دنیزلی هست به نظرم
هر چند حمید استیلی تقریبا کار رو تموم کرده ...
سپاس
कभी हार
دنیزلی یک بار دیگه هم مربی پرسپولیس بود درسته ؟! کاری نتونست بکنه به نظر من ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حمید استیلی به نظرم خوبه چون همون هفته های اولی که توی امسال لیگ قطبی تازه اومده بود مربی گری بیشتر دست استیلی بود تا قطبی بعدش اومد و استراتژیش را پیاده کرد .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
پارسال تیمی که دنیزلی گرفت، وسط فصل بود ولی با این وجود بازیهای خیلی قشنگی از پرسپولیس شاهد بودیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه اون همه موقعیت به اوت نمیرفت و اینقدر بدشانس نبودیم و داوریها درست بود و نصف شوتهای معدنچی بدشانس، گل میشد حتما قهرمان بودیم
تیم قطبی ( با وجود اینکه دوستش دارم ) زیبا بازی نمیکنه و بیشتر نتیجه گرا بود ولی دنیزلی تیمی رو ساخته بود که فوق العاده زیبا بازی میکرد
متاسفانه حرکات تیمی پارسال رو امسال ندیدیم. نتیجه گرایی زمانی قشنگه که همراه با بازی زیبا باشه.
تیم دنیزلی فقط ضعف دفاع داشت و زیاد گل میخورد ولی امسال با خرید سید جلال حسینی و حضور بازیکنای دیگه مثل نصرتی و حیدری دیگه از این بابت هم غم نداریم
ضمنا نباید فراموش کرد که ما با دنیزلی تونستیم استقلال رو ببریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مسئله دیگه که نباید فراموش کرد اینه که حمید استیلی هنوز تجربه بازیهای بزرگ رو نداره ولی دنیزلی هم با فنرباغچه و هم با گالاتاسرای سابقه خوبی داره
ضمن اینکه دنیزلی وقتی پاس رو قهرمان کرد و به آسیا رفت تا یک چهارم رفت و فقط به خاطر گل زده در خانه حریف حذف شد
حداقلش اینه که دنیزلی سابقه مسابقات آسیایی هم داره و از بابت خیالمون راحته ( هر چند اولویت با امپراطور هست )
در هر صورت چه حمید استیلی، چه دنیزلی ، چه قطبی و چه خاکپور و پیروانی (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) سرمربی پرسپولیس باشن، مهم اینه که دل هواداران شاد بشه
هر چند به احتمال 80% استیلی سرمربی میشه ولی ما وظیفمون حمایت از سرمربی هست (مخصوصا در این برهه زمانی که کارمون سخته )
به امید موفقیت پرسپولیس در آسیا با مربیگری هرکس !
سپاس
SSA Super V.I.P
بنازم به نام تاپیک ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهرسختافزار
ساسان ، راست میگی ها ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عنوان تاپیک مشکل داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همش تقسیر خبرگزاری فارس هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودت زحمتش رو بکش. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
|
|
Administrator
نام تاپیک اصلاح شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (08-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks