در 2006 مقابل آلمان خوب بازی کرد .... اما من میگم حق آلمان بود ببره....چرا؟؟
چون : آلمان آرژانتینی رو برد که واقعا فوق العاده بود ... هیچ کس نمیتونست جلوی اون آرژانتین رو بگیره... البته به جز آلمان

ایتالیا باید توی یک هشتم میباخت ... یا حداقل با اشتباه محض داور نمیومد بالا.... خداییش اون پنالتی دقیقه ی 90 که مقابل استرالیا شد پنالتی بود؟؟؟؟ انصافا؟؟؟؟

فکر میکنم بعد از اون هم اوکراین رو برد.... بعدش هم آلمان رو....

در فینال:
زیدان اخراج شد = بد ترین اشتباه دوران ورزشی زیدان... البته حرکت و حرف های ماتراتزی اصلا ، اصلا ، اصلا و اصلا جالب نبود...
تیری هانری= در فوق العاده بودن این بازیکن هیچ کس شک نداره.... داره؟...........اگه یادتون باشه اوایل بازی برخوردی هوایی با یکی از بازیکنان ایتالیا داشت(فکر کنم گتوزو) هانری تا آخر بازی ادامه داد اما بدونید دکتر ها بعد از بازی گفتند احتمال مرگ هانری بوده ..... و دومینیک رو سرزنش کردند چون هانری رو تعویض نکرد... به نظرتون هانری با این شرایط چه کار میتونسته بکنه؟؟؟
پنالتی ها: فوق العاده شانسی..... ایتالیا با کمک یک تیر فلزی برد... نه کس دیگه!!!!

در ضمن من هیچ پدر کشتگی با ایتالیا ندارم.... من طرفدار پرتغال هستم...

با سپاس
بامداد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

باشه آقا ! ما که گفتیم شما هم قبول نکردید مقوله انصاف و منطق را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حرف آخر من در این مورد :

بازی آرژانتین - آلمان را که دیدید احیانا ؟ آلمان بهتر بود بود حتما ؟! تماشاچی و داوری هم که نداشت حتما ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اوکی !

نظر من در مورد فینال این بود که ایتالیا قبل از اخراج زیدان در بازی برابر فرانسه بود و بعدش بهتر بود خیلی کم و اما این اختلاف چون کم بود بازی رفت به پنالتی و پنالتی هم خیلی نمیشه روش حساب کرد و ایتالیا قهرمان شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

برای اینکه تاپیک منحرف نشه این بحث را تموم میکنیم در همین جا !

به امید قهرمانی بهترین تیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید