به نظر من ایتالیا اگه میومد بالا بازی ها یخ میشد ..... من کلا از ایتالیا و تیمهای serieA خوشم نمیاد...

قبول کنید آلمانی که همه میگن فوتبالش ماشینیه در این جام و در جام جهانی 2006 از ایتالیا بهتر بود...

ایتالیا فقط شانس داره ....

اصلا زیبا بازی نمیکنه .....

آدم خوابش میبره .....

قهرمان این دوره آلمان خواهد بود .... عالی فوتبال بازی میکنه .... بی نقص

Buffon به همه نشون داد چقدر افت کرده ..... ایتالیا بعد از جام جهانی 2010 باید فکر یه گلر جدید باشه ....

کل تیم ایتالیا به دفاع بنده .... خوب دفاع میکنه .... و این اصلا تماشاچی پسند نیست... هست؟؟؟؟
میگی نه ؟؟؟؟ پس چرا وقتی کاناوارو نیست ایتالیا باید سنگین ترین شکست 30 سال اخیر فوتبالش رو بخوره؟؟
یعنی اگه کاناوارو نباشه تیم اینقدر به هم میریزه ...؟؟؟

ایتالیا جام جهانی 2006 هم الکی برد تنها رقیب شاخی که زد همون آلمان بود ..... فینال هم که همه میدونند شانسی برد .... تیمی به خوش شانسی ایتالیا ندیده بودم....
از Serie A خوشتون نمیاد ؟!
حرفه ترین لیگ فوتبال جهان رو خوشتون نیاد که دیگه هیچی .
ضمنا نکنه بوندسلیگا رو دنیال می کنید ؟!
خیلی قشنگه نه ؟!؟!؟!
اگه آلمان از ایتالیا توی جام جهانی 2006 بهتر بود چرا حد اقل نیمده فینال ؟!
بر عکس گفتید ، 2006 این آلمان بود که با شانس اومد تا نیمه نهایی .
ایتالیا شانس داره و زیبا بازی نمی کنه و آدم خوابش میبره دیگه به این ربط داره که شما از ایتالیا خوشت نمیاد .
وگرنه منم حالم از آلمان بهم می خوره و دوست دارم بیفته با روسیه توی فینال ، یه 3 , 4 تا بخره یه کم حال کنیم ما !
آلمان بی نقص و عالی بازی میکنه هم نشد دیگه ، چون از کرواسی خورد !
بوفون هم که بهترین دروازه بان جهان بوده و هست ، نمی دونم رو چه حسابی این حرف رو زدید .
شما اصلا مثل اینکه نمی دونی دونادونی مربی ایتالیا هست الان ها ، نه مارچلو لیپی که تیم اینطوری باشه !
ضمنا اگه گتوزو و پیرلو توی بازی با اسپانیا بودن فکر می کردید اسپانیا بیاد بالا !؟

به هر حال مطمئنا بامداد جان شما ایتالیایی نیستی که این حرف ها رو زدی وگرنه عمرا ...
حرفهای شهریار تایید میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید