برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در 2006 مقابل آلمان خوب بازی کرد .... اما من میگم حق آلمان بود ببره....چرا؟؟
چون : آلمان آرژانتینی رو برد که واقعا فوق العاده بود ... هیچ کس نمیتونست جلوی اون آرژانتین رو بگیره... البته به جز آلمان
ایتالیا باید توی یک هشتم میباخت ... یا حداقل با اشتباه محض داور نمیومد بالا.... خداییش اون پنالتی دقیقه ی 90 که مقابل استرالیا شد پنالتی بود؟؟؟؟ انصافا؟؟؟؟
فکر میکنم بعد از اون هم اوکراین رو برد.... بعدش هم آلمان رو....
در فینال:
زیدان اخراج شد = بد ترین اشتباه دوران ورزشی زیدان... البته حرکت و حرف های ماتراتزی اصلا ، اصلا ، اصلا و اصلا جالب نبود...
تیری هانری= در فوق العاده بودن این بازیکن هیچ کس شک نداره.... داره؟...........اگه یادتون باشه اوایل بازی برخوردی هوایی با یکی از بازیکنان ایتالیا داشت(فکر کنم گتوزو) هانری تا آخر بازی ادامه داد اما بدونید دکتر ها بعد از بازی گفتند احتمال مرگ هانری بوده ..... و دومینیک رو سرزنش کردند چون هانری رو تعویض نکرد... به نظرتون هانری با این شرایط چه کار میتونسته بکنه؟؟؟
پنالتی ها: فوق العاده شانسی..... ایتالیا با کمک یک تیر فلزی برد... نه کس دیگه!!!!
در ضمن من هیچ پدر کشتگی با ایتالیا ندارم.... من طرفدار پرتغال هستم...
با سپاس
بامداد

<=X360
<= PC
Bookmarks