واقعا که ! ایرانی های عزیز این برای ده میلیاردم !!! این قدر متعصب بازی در نیارید !!! والا بلا نه چیزی به من میرسه نه چیزی شما انصاف چیز خوبیه !!!

من نمیدونم یعنی این قدر تعصب میتونه روی منطق یک فرد اثر بگذاره ؟!

شما اومدید یک تیکه گفتید که دفاعی بازی میکنه و ... قبول ! توی یورو 2008 خوب بازی نکرد من که طرفدار ایتالیا هم هستم قبول دارم اما دیگه حرف هایی نزنید که غیر منطقی باشه ! این جمله آخر که Bold کردم آخه عزیز من کجا این طوری بود ؟! آلمان را که قشنگ برد . فرانسه را هم خوب بازی کرد فرانسه 2006 خیلی قوی بود با این وجود ایتالیا واقعا حقش بود توی فینال ببره اگه یادتون باشه ضربات سر تونی و ماتراتزی !

2- 2006 حق نبود نه ؟! کلمه شانس کاملا کلمه خرافی هست ! شانس چیه بابا ! تیمی که بهتر باشه میبره ! بوفن هم بله افت کرده اما توی جام جهانی 2006 که به قول شما حقشون نبود ضربه سر زیدان که بوفن گرفت را که یادتون هست ؟ این ها همه برتری هست برتری دروازه بان داشت نسبت به فرانسه توی جام جهانی و پنالتی زن که زیدان نبود و باخت ...

آلمان بدون نقص بازی میکنه !؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فکر نمیکنم خود مربی آلمان هم همچین نظری داشته باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

2006 هم اگه بهتر بود قطعا میبرد ! آلمان وقت اضافه بد بازی کرد و باخت این دیگه نه ربطی به شانس داره نه چیز دیگه ای ! 2*2 = 4 !

امسال هم آلمان احتمالش زیاد هست قهرمان بشه چرا ؟! چون بهتر از تیم های دیگه بازی میکنه .

خواهش میکنم از کلیه دوستان چه ایتالیا ببره چه ببازه یا هر تیم دیگه ای لطفا متعصب بازی در نیارید نه چیزی به من میرسه نه چیزی به شما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در 2006 مقابل آلمان خوب بازی کرد .... اما من میگم حق آلمان بود ببره....چرا؟؟
چون : آلمان آرژانتینی رو برد که واقعا فوق العاده بود ... هیچ کس نمیتونست جلوی اون آرژانتین رو بگیره... البته به جز آلمان

ایتالیا باید توی یک هشتم میباخت ... یا حداقل با اشتباه محض داور نمیومد بالا.... خداییش اون پنالتی دقیقه ی 90 که مقابل استرالیا شد پنالتی بود؟؟؟؟ انصافا؟؟؟؟

فکر میکنم بعد از اون هم اوکراین رو برد.... بعدش هم آلمان رو....

در فینال:
زیدان اخراج شد = بد ترین اشتباه دوران ورزشی زیدان... البته حرکت و حرف های ماتراتزی اصلا ، اصلا ، اصلا و اصلا جالب نبود...
تیری هانری= در فوق العاده بودن این بازیکن هیچ کس شک نداره.... داره؟...........اگه یادتون باشه اوایل بازی برخوردی هوایی با یکی از بازیکنان ایتالیا داشت(فکر کنم گتوزو) هانری تا آخر بازی ادامه داد اما بدونید دکتر ها بعد از بازی گفتند احتمال مرگ هانری بوده ..... و دومینیک رو سرزنش کردند چون هانری رو تعویض نکرد... به نظرتون هانری با این شرایط چه کار میتونسته بکنه؟؟؟
پنالتی ها: فوق العاده شانسی..... ایتالیا با کمک یک تیر فلزی برد... نه کس دیگه!!!!

در ضمن من هیچ پدر کشتگی با ایتالیا ندارم.... من طرفدار پرتغال هستم...

با سپاس
بامداد