چرا الکی خودتونو گول میزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حق به حق دار رسید اسپانیا به اون چیزی که حقش بود رسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ایتالیا حقش نبود حتی از مرحله گروهی بالا بیاد .حالا به همه ثابت شد که بهترین گولر جهان کیه ..... ایکر دست طلاییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . حالا گریه نکنین.منتظر جام جهانی 2010 باشین.شاید اونجا با شانستون به جایی رسیدین.البته دعا کنین به پست تیم اول رده بندی فیفا(آرژانتین)نخورین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ! آهای ایتالیا یی هایی که تعدادتون کم هم نبود ... تسلیت عرض میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . من خودم هلندی بودم که خدا بیامرزدش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ! حالاببینیم بالاخره کی قهرمان میشه !!! اگه بخواد به همین منوال پیش بره روسیه و ترکیه رو در فینال برابر هم خواهیم دید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks