این بازیگر سینما گفت؛ سال ۸۵ سال پرکاری برای من بود. من در این سال علاوه بر ساخت فیلم سینمایی «چند روز بعد» در فیلم های «این سه زن»، «جعبه موسیقی» و «زن دوم» هم بازی کردم و درعین حال یک مجموعه شعر را نیز به نام «نور ماه بر درختان کاج» به فارسی ترجمه کردم.
وی افزود؛ هرچند سال ۸۵ سال شلوغ و پرکاری برای من بود، اما سعی کردم با تمرکز و برنامه ریزی سال خوب و مفیدی داشته باشم.کریمی با اشاره به فضای فیلم جدید خود گفت؛ فیلم «چند روز بعد» فاصله گیری یک انسان مدرن را از جامعه نشان می دهد و اینکه چطور می شود در میان شلوغی یک شهر بزرگ و سرسام آور، تنها، جدا و بیگانه با محیط اطراف برخورد کرد.کریمی متولد سال ۱۳۵۰ در تهران و دارای مدرک دیپلم است.
وی فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۶۸ و با بازی در فیلم «وسوسه» (جمشید حیدری) آغاز کرد. با ایفای نقش در فیلم «عروس» (۱۳۶۹) به کارگردانی بهروز افخمی، تبدیل به یک چهره مطرح شد. از دیگر آثار سینمایی نیکی کریمی می توان به این فیلم ها اشاره کرد؛ «ردپای گرگ» (۱۳۷۰)، «سارا» (۱۳۷۱)، «پری» (۱۳۷۳)، «بوی پیراهن یوسف» (۱۳۷۴)، «نسل سوخته» (۱۳۷۸)، «چه کسی امیر را کشت» (۱۳۸۴) و...
روزنامه کارگزاران

Bookmarks