راز جنايت شيطاني در صندوق عقب خودرو پنهان بود
2 جوان گروگانگير که با به گروگان گرفتن يک سرباز، درخواست 100 ميليون تومان براي آزادي او کرده بودند ، پس از دريافت 15 ميليون تومان از خانواده اين جوان ، او را کشته و جسدش را درون صندوق عقب خودرو قرار دادند.
ساعت 21 روز 14 آذرماه ، ماموران کلانتري 157 هنگام گشت زني در حوزه استحفاظي خود با ديدن يک خودروي پژو در حاشيه خيابان ، نسبت به توقف خودرو مشکوک شدند و با مشاهده درهاي باز خودرو، وسيله نقليه رها شده را به پارکينگ منتقل و به جستجوي دقيق خودرو اقدام کردند.
جسدي در صندوق عقب
اين گزارش حاکي است ؛ ماموران پس از گشودن در صندوق عقب ، با مشاهده جسد جواني که دست و پاي او بسته شده بود، موضوع را به بازپرس شعبه اول دادسراي جنايي تهران گزارش کردند و با عزيمت بازپرس شاملو به محل ، دستور انتقال جسد به پزشکي قانوني صادر و پرونده براي تحقيقات به شعبه 10 پليس آگاهي ارجاع شد.
با بررسي سوابق خودرو، ماموران در استعلام از مرکز شماره گذاري ، صاحب خودرو را شناسايي کرده و هنگامي که وي به پليس آگاهي مراجعه کرد، عنوان کرد خودروي کشف شده متعلق به او بوده که در اختيار فرزند سرباز خود به نام کمال بوده است.
صاحب خودرو وقتي جسد فرزندش را مشاهده کرد، عنوان کرد: 2روز پيش ، فرزندم از پادگان به خانه آمد و از من خواست خودرويم را در اختيارش بگذارم که چند ساعت بعد از رفتنش ، در تماس تلفني با من عنوان کرد از سوي 2 نفر، گروگان گرفته شده و آدم رباها براي آزادي او، درخواست 100 ميليون تومان دارند.
وي در ادامه افزود: آدم رباها تهديد کرده بودند در صورتي که بخواهم موضوع را به پليس گزارش کنم ، فرزندم را خواهند کشت.
وي ادامه داد: پس از اين تماس ، عنوان کردم ميزان پول درخواستي را در اختيار ندارم و در حال حاضر قادر به پرداخت 15 ميليون تومان هستم که پس از توافق ، اين پول را به حساب عابربانک فرزندم واريز کردم.
پيگيري ماجرا
به دنبال اين اظهارات ، بررسي و تحقيق در اين زمينه به صورت گسترده از سوي ماموران شعبه 10 پليس آگاهي آغاز شد.
سرهنگ خوئيني ، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي در اين باره گفت: تحقيقات اوليه ماموران حاکي از آن بود که متهم ساکن اسلامشهر است ، لذا در مرحله بعدي ، دوستان مقتول به صورت نامحسوس تحت کنترل قرار گرفتند و مشخص شد مقتول با 2 نفر به نامهاي محسن ح و علي ع در ماههاي اخير ارتباط نزديکي داشته است ؛ به طوري که معلوم شد در چند روز اخير، وضعيت مالي هر دو نفر بهبود يافته و آنها رفتارهاي مشکوکي دارند.
دستگيري
خوئيني افزود: با گزارش موضوع به بازپرس شعبه اول دادسراي جنايي ، ماموران ابتدا محسن ح (22ساله) را دستگير و به پليس آگاهي منتقل کردند.
متهم در تحقيقات مقدماتي ابتدا منکر ارتباط با جوان سرباز و قتل عمدي شد، اما در مرحله بعدي و با توجه به دلايل و مدارک جمع آوري شده از سوي پليس ، زبان به اعتراف گشود و راز يک جنايت شيطاني را فاش کرد.
نقشه جنايت
متهم در اعترافات خود عنوان کرد: به دليل مشکلات مالي با يکي از دوستانم به هويت علي ع، نقشه ربودن کمال اسماعيلي (مقتول) را کشيديم ، زيرا تصور مي کرديم او پول زيادي در حساب بانکي خود دارد به همين دليل از وي خواستيم تا اجازه دهد تا يکي از بستگان ما که قصد خريد خانه را دارد، پول خريد خانه اش را به حساب عابربانک او منتقل کند و زماني که او پذيرفت ، ابتدا زيرزميني حوالي ميدان امام حسين اجاره کرده و او را به اين محل منتقل کرديم و پس از بستن دست و پايش ، او را وادار کرديم تا در تماس با پدر خود، درخواست پول کند.
متهم افزود: پس از وصول 15 ميليون تومان و برداشت آن از حساب شخصي کمال ، او را به جاده خاوران منتقل کرده و در حالي که دست و پايش را بسته بوديم ، در صندوق عقب خودرو او را خفه کرديم.
دستگيري متهم دوم
خوئيني افزود: به دنبال اين اعترافات ، بلافاصله تيمهاي ضربت پليس آگاهي با کنترل محلهاي احتمالي رفت و آمد ديگر متهم پرونده در يک اقدام ضربتي ، موفق به دستگيري او شدند.
با دستگيري متهم معلوم شد متهمان با پولهاي دريافتي از پدر جوان مقتول ، اقدام به خريد سرويس طلا، گوشي هاي تلفن همراه و سيمکارت کرده اند که با کشف اين اموال ، ديگر متهم پرونده نيز در پليس آگاهي ، جزئيات جنايت شيطاني خود را تشريح کرد.
بازسازي صحنه
گزارش خبرنگار ما حاکي است ، پس از اعترافات صريح هر دو متهم به قتل جوان سرباز، روز گذشته بازپرس شاملو پس از تحقيق با صدور قرار بازداشت موقت ، دستور بازسازي صحنه جنايت را صادر کرد.
تحقيق درخصوص ديگر اعمال مجرمانه هر دو متهم ادامه دارد.







Bookmarks