آتش خشم پدر با مرگ فرزندش خاموش شد
پدري که براي ترساندن پسر جوانش ، با چاقو او را تهديد کرده بود ، در اوج عصبانيت ، مرگ وي را با دستان خودش رقم زد.
ساعت 4:30 بامداد 18 آذر ماه امسال ، يکي از اهالي خيابان امام رضا ماهدشت کرج با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس گرفت و از مرگ جواني به نام يوسف خبر داد. به دنبال اين تماس ، کارآگاهان جنايي به سرپرستي سرهنگ رحماني ، رئيس اداره ويژه قتل پليس آگاهي کرج همراه ماموران کلانتري 26 ماهدشت به محل حادثه اعزام شدند و با دستور بازپرس پوراحمدي ، کشيک ويژه قتل ، جسد مقتول را براي بررسي دليل مرگ به پزشکي قانوني منتقل کردند. نظريه پزشکي قانوني ، حاکي از آن بود که اين جوان با ضربه چاقو کشته شده است.
به دنبال اين ماجرا ، تحقيقات پليسي از خانواده مقتول آغاز و مشخص شد که يوسف (مقتول) در پي درگيري خانوادگي جان باخته است بنابراين پدر وي به عنوان متهم به قتل ، بازداشت و براي تحقيقات به مرکز پليس منتقل شد.
خشم پدر حادثه آفريد
محرمعلي ، متهم به قتل در اظهاراتش گفت : ساعت 8 شب تازه از محل کارم به خانه آمده بودم که پسرم يوسف ، فرزندان دخترم را که ميهمان ما بودند و با شيطنت و سر و صداي زياد بازي مي کردند و مي خنديدند کتک زد و نوه هايم شروع به گريه کردند ، من هم يکباره کنترل خود را از دست دادم و با پسرم جر و بحث کردم. يوسف هميشه به بهانه هاي مختلف با اعضاي خانواده دعوا و مشاجره مي کرد و اعصاب خود و خانواده را به هم مي ريخت و همه را ناراحت مي کرد. متهم ادامه داد: شب حادثه يوسف پس از مشاجره با من ، قوري چيني و قندان را برداشت و محکم آن را به زمين کوبيد و شکست. نمي دانستم ديگر بايد براي اين کارهايش چه کنم و تا کي مي توانم صبور باشم. در يک لحظه از کوره در رفتم و با برداشتن چاقويي از آشپزخانه ، آن را به سويش گرفتم و مي خواستم او را بترسانم که يکدفعه نفهميدم چه شد ، چاقو به بدنش اصابت کرد و غرق در خون نقش زمين شد. وي اضافه کرد: به دنبال اين ماجرا ، او را به بيمارستان نبرديم و فکر کرديم شايد با درمان خانگي خوب شود اما متاسفانه در اوج خشم و عصبانيت ، فرزندم را براي هميشه از دست دادم.

Bookmarks