● فرجام تلخ ازدواج زن ایرانی با مرد افغان
پلیس در یک بررسی علمی موفق شد زن ایرانی را که با همدستی چند نفر به خاطر نرفتن به افغانستان شوهر افغانش را به قتل رسانده بود، شناسایی و دستگیر کند.
اوایل بهمن ماه سال جاری به ماموران پلیس شهریار خبر دادند یک مرد افغان به طرز فجیعی در خانه اش به قتل رسیده است. بلافاصله ماموران در محل حاضر شدند و تحقیقات خود را آغاز کردند، پلیس دریافت عامل یا عاملان قتل پس از ورود به خانه با ضربات چاقو عیسی ۴۳ ساله را به قتل رسانده اند و پس از به هم ریختن خانه مقداری چک پول نیز به سرقت برده اند. ماموران متوجه شدند هنگام قتل اقدس همسر ایرانی مرد افغان و دو دختر جوانش به نام های زهرا و فاطمه هم در خانه حضور داشتند.
محل قتل با مهارت خاصی صحنه سازی شده بود و پلیس بدون اینکه به رفتار خانواده عیسی شک کند، این فرضیه که قتل عیسی با انگیزه سرقت به وقوع پیوسته است را دنبال کرد، اما هیچ مظنونی در این رابطه شناسایی نشد در نهایت کار کارشناسی که از سوی اکیپ ویژه کارآگاهان شهریار انجام شد نشان داد قتل عیسی احتمالاً با انگیزه یی به جز سرقت به وقوع پیوسته است زیرا قاتل به راحتی توانسته بود وارد خانه شود. بنابر این اعضای خانواده عیسی تحت نظر قرار گرفتند و مشخص شد زهرا دختر ۱۹ ساله عیسی با یک پسر جوان ایرانی ارتباط دارد و این دو قصد دارند با هم ازدواج کنند، اما عیسی با این ازدواج مخالف بود و قصد داشت دخترش را به عقد مردی افغان درآورد.
به این ترتیب بررسی فرضیه قتل با انگیزه انتقام گیری هولناک در دستور کار پلیس قرار گرفت و بازجویی از اقدس همسر عیسی آغاز شد. او در تحقیقات هرگونه انتقام گیری را رد کرد و مدعی شد، انگیزه قاتلان سرقت بوده است. اما وقتی پلیس متوجه تناقض گویی های اقدس و دخترانش شد، وی را تحت بازجویی های فنی- پلیسی قرار داد و این زن سرانجام لب به اعتراف گشود و پرده از جنایت هولناک خود برداشت. وی گفت؛ ۲۰ سال پیش با عیسی ازدواج کردم، او یک مرد افغان بود با این حال عاشقش شدم و با او ازدواج کردم، حاصل این ازدواج دو دختر بود که حالا بزرگ شده و به سن ازدواج رسیده اند.
وی ادامه داد؛ زمانی اختلاف من و شوهرم شروع شد که عیسی تصمیم گرفت به افغانستان برگردد، او با اصرار زیاد خواست که همراهش بروم، اما من قبول نکردم، تا اینکه دختر بزرگم زهرا با یک پسر ایرانی آشنا شد، آنها همدیگر را دوست داشتند، او به خواستگاری دخترم آمد. همه ما راضی بودیم، اما عیسی به طور ناگهانی مخالفت کرد و گفت؛ می خواهد زهرا را به عقد مرد افغانی که از اقوام دورش است درآورد، اما دخترم راضی به این ازدواج نبود.
عیسی یک روز به خانه آمد و گفت، مقدمات کوچ دسته جمعی ما به افغانستان را فراهم کرده اما من هنگام ازدواجم شرط کرده بودم که از ایران خارج نمی شوم. به هر حال مخالفت من با عیسی فایده یی نداشت. او به من گفت اگر تو هم نیایی من بچه ها را خواهم برد، من هم که به شدت مستاصل بودم موضوع را با یکی از دوستانم که فانوس نام دارد درمیان گذاشتم.
اقدس در ادامه اعترافات هولناکش گفت؛ فانوس به من گفت فقط یک راه وجود دارد، آن هم این است که شوهرت را بکشی. حاضر بودم هر کاری بکنم اما به افغانستان نروم و دخترانم را هم به آنجا نفرستم. به همین خاطر پیشنهاد فانوس را پذیرفتم. قرار شد فانوس شخصی را پیدا کند که در قبال گرفتن مقداری پول عیسی را بکشد.
چند روز بعد به من گفت همه چیز آماده است. شب حادثه حدود ساعت یک بامداد بود که مطابق نقشه در را باز کردم تا قاتل وارد شود. من و دو دخترم از این مساله مطلع بودیم و منتظر نشسته بودیم. راس ساعت یک شهرام برادر ۱۹ ساله فانوس و مردی که حدوداً ۲۴ سال سن داشت و نامش آدریس بود وارد خانه شدند.زهرا و فاطمه به شدت ترسیده بودند، آنها به طور ناگهانی بالای سر عیسی رفتند و او را به قتل رساندند.بعد از من خواستند تا دست وپای عیسی را ببندیم و سپس همان طناب را دور گردنش هم بپیچیم. ما هم این کار را کردیم و بعد خانه را به هم ریختیم تا انگیزه قتل را سرقت جلوه دهیم.
پس از اعترافات اقدس تحقیقات گسترده پلیس شهریار برای شناسایی سایر عاملان قتل آغاز شد و در عملیاتی غافلگیرکننده فانوس زنی که نقشه قتل را طراحی کرده بود به اتفاق برادرش آرش و همدست دیگرش آدریس دستگیر شدند.
هم اکنون تحقیقات گسترده پلیس از تمامی متهمان پرونده همچنان ادامه دارد تا جزئیات این قتل هولناک روشن شود.
روزنامه اعتماد

Bookmarks