شركت ياهو اعلام كرد: اين شركت قصد دارد به منظور پيشي گرفتن از ساير رقباي خود و افزايش تعداد مشتركين سرويس ياهو ، مسنجر پيغام فوري خود را با ميل ياهو يكي كند و برقراري تماس را براي مشتركين ياهو آسانتر سازد.
به گزارش خبرگزاري موج، شركت ياهو سرويس مسنجر و ايميل خود را يك جا در اختيار كاربران قرار خواهد داد و با اين اقدامات خود رتبه اول در جهان را از آن خود خواهد كرد. معاون رييس شركت ياهو به خبرنگاران اعلام كرد: اين خدمات جديد به زودي در اختيار كاربران اينترنتي آمريكايي قرارخواهد گرفت.اين در حاليست كه اين خدمات در سه ماه آينده در اختيار بازارهاي جهاني قرار خواهد گرفت.
كاربران ياهو مي توانند با استفاده از اين خدمات جديد هم به طور زنده به چت با دوستان خود بپردازند و هم تنها با كليك دكمه Convert پيام هاي خود را به ايميل تبديل كنند و به شخص مورد نظر خود ارسال كنند.اين سرويس هاي جديد به فعاليت هاي اينترنتي كاربران سرعت عمل مي بخشند و راحتي را براي آنها به ارمغان مي آورند.ميل ياهو كه از سال 1997 در اختيار كاربران اينترنتي قرار گرفته است، بيشترين تعداد مشتركين را داشته است به طوري كه در سال 2006 ، آمار كاربران اين شركت به 249 ميليون كاربر رسيده است.
شركت MSN كه اصلي ترين رقيب شركت ياهو است ، با 236 مشترك به عنوان دومين شركت پر طرفدار اينترنتي شناخته شده است. تعداد مشتركين AOl و گوگل نيز به ترتيب به 50 ميليون و 60 ميليون رسيده است.شركت ياهو اخيرا سرويس ايميل خود را توسعه داده است و هنوز هم اين اقدامات در بهينه سازي خدمات رساني ها ادامه دارد.







Bookmarks