معاون وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: در سال جاری با تلاش و همت اپراتور اول، دوم و تاليا، يك گام به نقطه به روز رسانی تلفن همراه نزديك‌‏تر خواهيم شد.

دكتر وفا غفاريان، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا، با بيان اين‌‏كه ظرفيت سيم كارت در كشور بالا است، اظهارداشت: انتظار می‌‏رود با تلاش های اپراتور اول، دوم و تاليا در سال 86، شاهد جهش چشم‌‏گيری در افزايش ضريب نفوذ تلفن همراه در كشور باشيم.
وی، با تاكيد بر اين‌‏كه اپراتور اول توان واگذاری ماهانه يك ميليون سيم كارت را دارد، يادآورشد: به متقاضيان ثبت نام سيم كارت در ماه جاری توصيه می‌‏شود كه با هدف سرمايه‌‏گذاری نسبت به خريد سيم كارت اقدام نكنند و تنها زمانی كه متقاضی استفاده از اين كالا هستند، ثبت نام كنند.
دكتر غفاريان، روند كاهشی قيمت سيم كارت را از جمله موفقيت‌‏های يك سال اخير عنوان كرد و در خصوص ثبت نام سيم كارت در ماه جاری، گفت: ثبت نام سيم كارت 288 هزار تومانی اپراتور اول از 12 بهمن ماه جاری آغاز و تا پايان بهمن ماه ادامه می‌‏يابد.
معاون وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات، از ثبت نام اينترنتی سيم كارت خبرداد و گفت: ثبت نام هم به صورت اينترنتی و هم به صورت حضوری خواهد بود و متقاضيان ثبت نام اينترنتی می‌‏توانند با مراجعه به سايت اپراتور اول نسبت به ثبت نام اقدام كنند.
وی، با يادآوری اين‌‏كه ثبت نام سيم كارت‌‏ اعتباری اپراتور اول نيز همزمان با سيم كارت معمولی انجام می‌‏شود، گفت: قيمت سيم كارت معمولی 288 هزار تومان است كه در دو نوبت 150 هزار و 133 هزار تومان از متقاضيان دريافت می‌‏شود و سيم كارت‌‏های اعتباری نيز 34 هزار تومان خواهد بود كه در هنگام ثبت نام تنها هزار تومان به عنوان وديعه از متقاضيان اخذ شده كه در زمان تحويل از قيمت سيم كارت كم می‌‏شود.
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران، در پيش بينی خود از روند ثبت نام سيم كارت در ماه جاری، اظهارداشت: به نظر می‌‏رسد در شهرهای بزرگی مانند تهران كه ضريب نفوذ تلفن همراه بالا است ميزان ثبت نام كمتر از گذشته باشد اما در استان‌‏ها شهرستان‌‏های كوچك ثبت نام بيشتری صورت خواهد گرفت.

منبع