مانده سپرده‌هاي مردمي در موسسه مالي بنياد مستضعفان ‪ ۲۹‬درصد رشد يافت تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۰۹/۲۸‬
داخلي. اقتصادي. موسسه‌مالي. بنياد.

مدير عامل موسسه مالي و اعتباري بنياد مستضعفان گفت: مانده سپرده‌هاي مردمي نزد اين موسسه از اغاز سال جاري تاكنون به بيش از ‪ ۱۸‬تريليون ريال بالغ شده است كه نسبت به دوره مشابه سال قبل رشد ‪ ۲۹‬درصدي را نشان مي‌دهد.

"عبدالناصر همتي" روز سه‌شنبه با بيان اين مطلب ميزان رشد مانده سپرده - هاي مردمي را نزد اين موسسه در پنج سال اخير نسبت به پايان سال ‪ ۸۰‬معادل ‪ ۵۰۸‬درصد اعلام كرد و افزود: هم اكنون تعداد سپرده‌گذاران اين موسسه بالغ بر چهار ميليون و ‪ ۸۰۰‬هزار نفر (حساب) هستند.

وي اظهار داشت: بيش از ‪ ۶۰۰‬هزار نفر(حساب)از اشخاص حقيقي وحقوقي متقاضي تسهيلات در صنوف مختلف بابت تسهيلات دريافتي به نوعي داراي تعهدات مالي به اين موسسه مي‌باشند كه روند وصول آنها با توجه به شرايط فعلي حاكم بر بخش -هاي مختلف اقتصاد و بعضا نوسانهاي مالي شديد در برخي از مشاغل، كاملا مديريت شده و جاري است.

همتي در خصوص تسهيلات اعطايي اين موسسه، گفت: بالغ بر پنج تريليون ريال تسهيلات در هشت ماهه اول سال جاري به بيش از ‪ ۹۲‬هزار متقاضي پرداخت شده است.

وي افزود: پرداخت اين مبلغ در قالب انواع تسهيلات اعتباري به بخشهاي مختلف اقتصاد شامل توليد، صنعت و معدن، تجارت و بازرگاني، ساختمان و مسكن نيز تسهيلات مصرفي جهت تهيه جهيزيه، اشتغالزايي، تعميرات و مقاوم‌سازي مسكن و مانند آن صورت گرفته است.

همتي در ادامه مانده تعهدات مشتريان بابت اصل و فرع تسهيلات را تا پايان آبان ماه جاري بالغ بر ‪ ۱۸‬تريليون ريال اعلام كرد كه متعلق به بيش از ‪۶۶۰‬ هزار گيرنده تسهيلات در تمام شعب موسسه است.