رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا از ارائه مهلت يك ماهه براي رفع نقص خودرو پژو 405 خبر داد و گفت: در صورتي كه در اين مدت مشكل اين خودرو رفع نشود از ماه آينده، 405 را شماره نمي‌كنيم.

به گزارش فارس، سردار محمد رويانيان امروز در حاشيه معرفي فرمانده جديد پليس راه كشور در جمع خبرنگاران افزود: مطابق نامه‌اي از سوي ‌راهنمايي و رانندگي به وزارت صنايع كه رونوشت آن نيز به شركت ايران خودرو اعلام شد، به شركت ايران خورو مهلت يك ماهه‌اي براي رفع نقص خودرو‌ 405 داده شد كه طي اين مدت نسبت به رفع نقص اين خودرو اقدام كند.

وي ادامه داد: اگر اين شركت نسبت به رفع نقص خودروهاي خود طي مدت اعلام شده اقدام نكند، نسبت به لغو شماره‌گذاري پژو‌ 405 اقدام مي‌كنيم كه پس از ارسال اين نامه مدير عامل شركت ايران خودرو اعلام كرد كه تمامي اقداماتي كه براي رفع نقص خودروها انجام داده است‌، براي بررسي ‌توسط پليس راهنمائي ارسال مي‌كند و كارشناسان ما بعد از ارسال اين مدارك بررسي در خصوص اين كه آيا اين اقدامات كافي بوده است يا خير را انجام مي‌دهند.

تغيير سرپرست پليس راه امري عادي است
معاون راهنمايي و رانندگي ناجا در پاسخ به سوالي درباره اين كه تغيير سرپرست پليس راه در خصوص اظهارات وي در خصوص آتش‌سوزي‌هاي اخير خودروي 405 بوده يا خير، ضمن رد اين موضوع تصريح كرد: نيروي انتظامي يك نيروي نظامي است كه در سلسله مراتب فرماندهي كل قوا جزء نيروهاي مسلح تحت امر مقام معظم رهبري است و هيچ شخص و جناحي نمي‌تواند حتي يك سرباز را از پست خود جابجا كند چه برسد به اينكه كسي را منصوب و يا عزل كند.

وي ادامه داد: من شخصاً مسئوليت تعويض سرهنگ هاشمي (سرپرست سابق پليس راه) را برعهده مي‌گيرم و اعلام مي‌كنم كه از اوايل سال 85 بحث معرفي فرمانده جديد پليس راه مطرح بود كه به لحاظ اجراي‌ طرح تابستاني و بيماري من خواست فرماندهي ناجا اين بود كه وي مسئوليت سرپرستي پليس راه را عهده‌دار باشد و هم اكنون هم مدت يك ماه است كه سرهنگ اسماعيلي به سمت فرماندهي جديد پليس راه انتخاب و منصوب شده بود و ما منتظر بوديم كه اين كار را انجام دهيم.

رويانيان گفت: اگر مي‌خواستيم به لحاظ جوهاي به وجود آمده معرفي فرمانده جديد پليس راه را عقب بيندازيم اين ظلم به سازمان و دامن زدن به اين جوها بود و بنابراين ما قاطعانه عمل كرديم.

رويانيان در پاسخ به اين سوال كه چرا قبل از اعلام رسمي خبر انتصاب فرمانده جديد پليس راه شركت ايران خودرو ‌بيانيه‌ مي‌دهد و در آن از دخالت در مديريت پليس اعلام بي‌طرفي مي‌كند، آيا اين شركت از اين انتصاب قبل از اعلام رسمي آن مطلع بود، گفت: چون سايت‌هاي مختلف و بعضي از شبكه‌ها اين خبر را اعلام كرده بودند شايد ايران خودرو هم از همين اخبار با خبر شده است.

مداركي دارم كه خودرو پس از برطرف كردن نقص فني باز هم آتش گرفته است
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي در پاسخ به اين سوال كه خودروهاي پژو 405 مدل‌هاي 84 و‌ 85 هم آتش مي‌گيرند آيا پليس از اين موضوع مطلع است يا خير گفت: من مداركي دارم دال بر اين كه خودروي پژو‌ 405 براي رفع نقص مراجعه كرده و پس از رفع نقص بدون هيچ‌گونه‌ حادثه‌اي اين خودرو آتش گرفته است.

وي ادامه داد: مسئله برخورد با ناامني خودرو، كاري است كه رئيس پليس راهنمايي و رانندگي آن را شروع كرد و ادامه هم خواهد داد و پليس با هيچ كس تعارف ندارد ما سرباز هستيم و براي دفاع از مردم خدمت مي‌كنيم.

راهنمايي و رانندگي از سال‌ 79 آتش‌سوزي پژو‌ 405 را به وزارت صنايع اعلام كرد
معاون راهنمايي و رانندگي ناجا در ادامه با بيان اين كه مداركي وجود دارد كه نيروي راهنمايي و رانندگي از سال 79 به وزارت صنايع اعلام كرد كه خودروي پژو 405 آتش مي‌گيرد، گفت: اين موضوع در سال 79 از سوي راهنمايي و رانندگي به وزارت صنايع منعكس شد و به ايران خودرو نيز تذكراتي در اين خصوص داده شد.

وي ادامه داد: ما هم اكنون در خصوص ايمني خودروها اخطار داديم و اميدواريم وزارت صنايع عمل كند
منبع : خبرگزاری بازتاب