يك هزار هكتار به سطح ذخيره‌گاه‌هاي جنگلي شمال اضافه مي‌شود نوشهر ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۰۹/۲۷‬
داخلي. اقتصادي. منابع طبيعي. جنگل. ذخيره‌گاه.

معاون دفتر جنگل‌كاري و پاركهاي سازمان جنگلها و مراتع گفت : تا پايان امسال يك هزار هكتار به سطح ذخيره‌گاه‌هاي جنگلي شمال كشور اضافه مي‌شود.

"جهانگير جهاندار" روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين مقدار ذخيرگاه جنگلي در حوزه‌هاي تحت پوشش چهار اداره‌كل مستقر در شمال كشور، ايجاد مي‌شود.

وي تصريح كرد: براي اين منظور و همچنين مراقبت از ذخيره‌گاه‌هاي جنگلي سنواتي، بيش از دو ميليارد و ‪ ۴۸۰‬ميليون ريال اختصاص داده شد.

وي اضافه كرد: با اين اقدام، سطح ذخيره‌گاه‌هاي جنگلي در شمال كشور به ده هزار و ‪ ۵۵۰‬هكتار افزايش مي‌يابد.

جهاندار سطح پاركهاي جنگلي شمال كشور را بيش از ‪ ۳۴‬هزار و ‪ ۶۰۲‬هكتار اعلام و اضافه كرد: از اين مقدار ‪ ۳۱‬هزار و ‪ ۶۸۱‬هكتار دولتي و بقيه نيز توسط بخش خصوصي اداره مي‌شود.

به گفته اين مسوول سازمان جنگل‌ها و مراتع، حدود نه ميليارد و ‪۹۰۰‬ ميليون ريال امسال از محل اعتبارات جهانگردي و استاني، براي پاركهاي جنگلي شمال اختصاص يافته است كه كافي نيست.

معاون دفتر جنگل‌كاري و پاركهاي سازمان جنگلها و مراتع ، كمبود نيروي انساني و وجود محدوديت‌هاي قانوني براي سرمايه‌گذاري بخش خصوصي را از جمله مشكلات اين بخش برشمرد.

جنگل‌هاي شمال كشور ‪ ۱/۸‬ميليون هكتار وسعت دارد.