استاد امید شما یادته زمانی که بحث مادربردها مطرح می شد شما می گفتی مادربردهای گیگابایت خیلی بهتر از مادربردهای ایسوس و MSI هست و توی این تاکید ویژه ای داشتی مخصوصا می گفتی با گارانتی آواژنگ حتما بگیرید. ولی الان میگید فقط MSI با گارانتی گرین. در حالی که ما اصلا شاهد افت گیگابایت نیستیم و روز به روز قوی تر ظاهر شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه زمانی هم باز اگه یدتون باشه من می گفتم فقط پاور گرین و شما چندین لینک دادید که کولرمستر حتما بخرید چون جهانیه و من خیلی تحقیق کردم دیدم حرف شما درسته. کولر مستر از گرین خیلی بهتره. اما حالا میگید فقط گرین. من کلا گیج شدم با این تناقض. تنها احتمال اینه که شما با شرکت گرین همکاری داشته باشی.
اون پاور هم که قبلا با مهندسی موسوی بررسی هاش رو دیده بودیم و رتبه چهارم رو در مجموع کسب کرده بود و البته پاورهای دیگه گرین که بین 500 تا 850 وات هستن هم باید در این تست ها شرکت کنن تا ببینیم کدوم بهتر هستند.
منم همین رو گفتم که پاور 550 تا 600 کافیه نه اینکه از اول بریم پاور 850 واقتی گرین با قیمت نزدیک 6 میلیون بخریم تا عمرش بیشتر باشه. یه پاور با 2 میلیون و 500 می خریم و میذاریم چند سال کار کنه هرجا مشکلی پیدا کرد یکی دیگه می خریم.
الان اگه بحث گارانتی و قیمت و وات مصرفی رو در نظر بگیریم من گفتم این مدل کولر مستر برای این دوستمون خیلی خوبه و راندمانش هم خوبه و عالی براش کار می کنه
کد:https://www.lioncomputer.com/product/lr36w/Cooler-Master-MWE-700-BRONZE-V2-Power-Supply

Bookmarks