اره اشتباه کردم بعدش متوجه شدم ... البته قبل خرید اینجا هم مشاوره خواسته بودم همین رو پیشنهاد داده بودن ... خیره ان شاءالله

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام

فقط تو ایرانه که یه عده بی سواد برای سیستمی که 400 وات مصرفش بیشتر نیست پاور 850 واتی پیشنهاد می کنن. کافیه فقط قطعات سیستم رو در فول لود حساب کنی و 100 وات بیشتر بگیری. چون همیشه که سیستم روی فول لود کار نمی کنه و بیشتر اوقات سیستم شاید 200 وات مصرف کنه. وقتی هم نیاز داشته باشه به 480 وات در فول لود، پاور 550 واتی به راحتی از عهده اینکار بر میاد و اصلا طراحی شده که تا 550 وات رو پوشش بده.
اما همونطوری که گفتم خرید پاور گرین اشتباهه چون جدیدا قیمت هاش رو فضایی برده بالا. مثلا شما می تونی یکی از پاور های زیر بخری که به نظرم بهتره. درسته واتش بالاست و سیستمت نیاز نداره ولی اگه فروشنده بگه باید بر همین اسا خرید کنی مجبوری.
Thermaltake Smart RGB 700W با قیمت 2 میلیون 870 هزار

پاور سیلور استون 600 واتی با قیمت 2 میلیون و 600ST60F-ES230 WHITE

این پاور هایی که گفتم جهانی هستن و بسیار با کیفیت طوری که اصلا گارانتی لازم ندارن.

اما اگه گارانتی برات مهمه و شرکت گارانتی کننده هم برات مهمه بهتره پاور کولر مستر بگیری که جهانی و شناخته شده هستن و اکثر آدمای حرفه ای از این برند استفاده می کنن
پاور کولر مستر MWE 700 BRONZE V2 با قیمت 2 میلیون و 530

خودت حساب کن با 2 میلیون و 530 بری پاور 700 واتی بخری بهتره یا پاور 550 واتی. خیلی از اسم ها و عناوین هم صرفا جنبه تبلیغاتی داره. مثلا پاور برنزی کولر مستر از پاور گلد گرین با کیفیت تره چون برند جهانیه.