ببین میتونی هر ولتاژی بدی به رمت ولی هر بلایی سرش بیاد تغصیر خودته !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از 2.1 به بالا واسه این رمهات ضرر داره ! OK؟
شما باید هر فرکانسی که انتخاب میکنی روی تایمینگش کار کنی تا پاین ترین را با این ولتاز پایدار کنی !
مثلا من به جای شما باشم روی 666 کار میکنم و تایمینگ را تا حداکثر پایین میارم که با اون ولتاژ پایدار بشه.
666 با تایمینگ 3-3-3-9 اگه بشه که نمیشه خیلی عالیه. حالا شما تست کن ببین تا کجا رمت جواب میده !
تایمینگ فعلیت :
5-5-5-16
بعدی که تست باید کنی :
4-4-4-12 ؟
بعدی :
4-4-4-9
بعدی :
4-4-3-10
بعدی:
4-3-3-11
بعدی :
4-3-3-10 یا 9
بعدی : 3-3-3-9
به ترتیب امتحان کن ببین کدوم پایدار هستی ؟هر چی بیشتر تایمینگ کم بشه سرعت رم میره بالا !
حتما با هر کدوم از این تایمینگ ها حداقل 5 دقیقه با ارتوس تست بگیر هر کدوم که تا برنامه شروع به کار کرد سری سیستم ریست شد یه پله پایین ترشو انتخاب کن ! مثلا 3-3-3-9 سری ریست شد بزار 4-3-3-10
چون ولتاز کم میاره ریست میشه و از اونجایی که نمیتونی از این بیشتر ولتاژ بدی باید یه تایمینگی انتخاب کنی که با 2.1 ولت پایدار باشه و با فرکانس 666!
حالا برو تست کن نتایج را هم بزار و کمک خواستی من هستم دوباره ساعت 11:40 میام بعد از 2 تا فیلم ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قسمت آخرشونه آخه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه نمیدنم چه طور توضیح بدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks