عکس رو گزاشتم در ضمن نمیخام بیش از این مزاحم بشم
کاربر شهرسختافزار
عکس رو گزاشتم در ضمن نمیخام بیش از این مزاحم بشم
کاربر شهرسختافزار
بد بختی را میبینی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا این Frequency نداره ؟
من اونو لازم دارم !
و FSB:DRAM
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اینم از اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (10-08-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب خسته نباشی الان که رم 667 هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا این 667 بهتره همین را با تایمینگ هر چه پایین تر با 2.1 ولت پایدارش کن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من رفتم دیگه ! ضریب مالتی را بزار روی 2.0 و ولتاژ2.1 و تایمینگ هر چه پایین تر بهتر !
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 10-08-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
در این صورت باد بزارمش روی عدد 2 روی این عدد666 میاد شما اینو بهتر از 800میدونیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks