ایا ولتاژ را روی 2.1 تنظیم کنم برای تنظیمات بالا در ضمن در جایی فرمودید در مورد دمای سی پی یو از سید مهدی بپرس من ایشان را نمیشناسم
کاربر شهرسختافزار
ایا ولتاژ را روی 2.1 تنظیم کنم برای تنظیمات بالا در ضمن در جایی فرمودید در مورد دمای سی پی یو از سید مهدی بپرس من ایشان را نمیشناسم
آخرین ویرایش توسط bynam در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ببین میتونی هر ولتاژی بدی به رمت ولی هر بلایی سرش بیاد تغصیر خودته !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از 2.1 به بالا واسه این رمهات ضرر داره ! OK؟
شما باید هر فرکانسی که انتخاب میکنی روی تایمینگش کار کنی تا پاین ترین را با این ولتاز پایدار کنی !
مثلا من به جای شما باشم روی 666 کار میکنم و تایمینگ را تا حداکثر پایین میارم که با اون ولتاژ پایدار بشه.
666 با تایمینگ 3-3-3-9 اگه بشه که نمیشه خیلی عالیه. حالا شما تست کن ببین تا کجا رمت جواب میده !
تایمینگ فعلیت :
5-5-5-16
بعدی که تست باید کنی :
4-4-4-12 ؟
بعدی :
4-4-4-9
بعدی :
4-4-3-10
بعدی:
4-3-3-11
بعدی :
4-3-3-10 یا 9
بعدی : 3-3-3-9
به ترتیب امتحان کن ببین کدوم پایدار هستی ؟هر چی بیشتر تایمینگ کم بشه سرعت رم میره بالا !
حتما با هر کدوم از این تایمینگ ها حداقل 5 دقیقه با ارتوس تست بگیر هر کدوم که تا برنامه شروع به کار کرد سری سیستم ریست شد یه پله پایین ترشو انتخاب کن ! مثلا 3-3-3-9 سری ریست شد بزار 4-3-3-10
چون ولتاز کم میاره ریست میشه و از اونجایی که نمیتونی از این بیشتر ولتاژ بدی باید یه تایمینگی انتخاب کنی که با 2.1 ولت پایدار باشه و با فرکانس 666!
حالا برو تست کن نتایج را هم بزار و کمک خواستی من هستم دوباره ساعت 11:40 میام بعد از 2 تا فیلم ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قسمت آخرشونه آخه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه نمیدنم چه طور توضیح بدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks