اقا مهدی ما یه سیستم داغون داریم کانتینر رو بده یه تست بزنیمنقل قول:
p4 631
gt 220 2gb
Printable View
اقا مهدی ما یه سیستم داغون داریم کانتینر رو بده یه تست بزنیمنقل قول:
p4 631
gt 220 2gb
آقا حامد گل برای اون موضوع پیگیری میکنمنقل قول:
برای تست ها هم ازت تشکر میکنم واقعا عالی هست همین که تست میزنید خودش یک دنیا ارزش داره حالا که امتیاز کم هم داشته باشه باز هم تاثیر داره .
کارت درسته آقا حامد گل :give_rose::Love-ssa~! (1):
آقا محمد حسین عزیز در مورد اورکلاک با نیتروژن باید عرض کنم که اول باید روی ایر تست بزنید قطعات رو اگر مناسب و خوب بود بعد قطعات رو ببرید زیر نیتروژن . همینجوری نمیشه بدون داشتن اطلاعات قطعات رو برد زیر ln2 . برای تست هم باید یکسری شرایط فرام بشه تا بشه تست زد اگر شرایط فراهم کنید مشکلی نداره کانتینر هم در اختیارتون قرار میگیرهنقل قول:
ارسالی توسط محمد حسین اسدزاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر
شرایط چی هست مهدی جون بگو فراهم کنم دارم واتر کولر می سازم ساختم اور می کنم و ولید هم می کنم در این شرایط کانتینر رو می شه قرض گرفت
دوست عزیز 1- باید قطعات رو تست کنید ببینید ارزش بردت زیر نیتروژن رو داره یا نه 2- پات ، ترمومتر ، خمیر پاپکن و... رو داشته باشید 3- وسیله برای ریختن نیتروژن به داخل پات و..... فعلا این نکات اگر فراهم بشه میشه برای تست کاری انجام دادنقل قول:
ارسالی توسط محمد حسین اسدزاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر
در تایید صحبت های مهدی جان باید بگم . اورکلاک با نیتروژن نیاز به عایق کاری دارد.همچنین نیاز به فلاسک و کپسول نیتروژن دارید . همچنین نیاز به مشعل یا هیتر هم دارید . در کل بهتره چند باری زیر نظر استاتیدی همچون مهدی گرامی این کار رو انجام بدید . تا برای قطعات شمامشکلی بوجود نیاد .
بنده هم عضو شدم با نام کاربری Mohammad hosein
البته ام اول محمد کوچک است
سلام من هم عضو تیم شدم
با نام کاربریAli_mohandes
امید وارم به درد تیم بخورم وباعث پیرفتش بشم
نیاز به حمایت کاپیتان های تیم و ایرانی های همیشه در صحنه دارم
هر کسی یکم وجود داره حمایت کنه و به این دو لینک مراجعه کنه :
بترتیب در هر دو لینک حمایت کنید پیشا پیش تشکر از همه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
انجام شد دوست گرامی .:11():نقل قول: