با سلام خدمت استاد امیر گل من هم تعجب کردمنقل قول:
اطلاع رسانی میکنم و از همه اساتید اهل فن و کاپیتان ها هم ممنون میشم رسیدگی کنید
با تشکر :give_rose:
Printable View
با سلام خدمت استاد امیر گل من هم تعجب کردمنقل قول:
اطلاع رسانی میکنم و از همه اساتید اهل فن و کاپیتان ها هم ممنون میشم رسیدگی کنید
مرسی مهدی جان ولی مثل اینکه اورکلاکر جماعت ایرانی انگلیسی بلد نیستن حرف بزنن :1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):نقل قول:
از امید عزیز هم تشکر می کنم برای هم دردیشون :11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::1 1()::11():
البته بگذریم از این که من کل دنیا هم جمع می شدن نمی زاشتم پوینتها E8400 من به فنا بره خودتون می تونید مشاهده کنی چه زحمتی کشیدم واسه این رکورد هم پله شمالی زیر LN2 هست هم رمها و هم اون cpu نگون بخت بگذریم که چندین ماه هم صرف یادگیری و تست و آزمایش توئیکهای Wprime کردم. من ادعایی ندارم ولی فشار میاد بهم که می بینم مثلا حق من بخاطره اینکه یه ایرانی هستم داره جلوd dه بچه ننه ای که اهل Russia هست ضایع می شه (تازه اونم با پارتی بازی)
نمی دونم این عجنبی ها :1. (24): پیش خودشون چی فکر کردن که واقعا اگر دو تا کمپانی مثل اینتل و.... ازشون حمایت می کنه ، صاحب کل اورکلاک دنیا هستن و فقط خودشون می تونن رکورد خوب بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقل من که حرفم رو زدم تو HWBOT و ظاهرا پوینت هامون هم برگشته البته به عنوان نفر دوم
ولی امیدوارم در آینده به اکانت ضربه ای نخوره چون تیکه هایی که انداختم از اون ادمین رو ضایع می کنه تا این tapakah که خودش رو hardwear master کل دنیا می دونه :lol:
چه قدر دلم واسه اینجا و بچه ها تنگ شده بود . منم به نوبه خودم از اینکه دوباره تیم رو راه بندازیم تا جایی که بتونم حمایت میکنم . با آرزوی بهترین ها برای تک تک بچه های گل اینجا .
امیر جان گل کاشتی عزیزم .
نقل قول::whistle: you need more love to make extreme result :whistle:================================================== ==============================================
آقا نیما مهم نیست شما کجا باشی شما هر جا باشی ما دوست داریم:great:
دوستان عزیز همچنان منتظر هستیم :Love-ssa~! (1)::love::Love-ssa~! (1):
من در حال اماده شدن برای بترکوندن:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):نقل قول:
من و تمامی دوستان در خدمت هستیم :Love-ssa~! (1)::great::Love-ssa~! (1):نقل قول:
دوستان عزیز همچنان منتظر عضویت شما دوستان هستیم :give_rose::Love-ssa~! (1)::love:
پسورد رو لطف کنید
دوست عزیز پسورد ارسال شدنقل قول: