امروز مهدی جان محبت کرد یک پردانده زئون L5408 برام فرستاد که روی یک مادربرد گیگابایت P31-DS3L بستم . وقت کنم یک تست اورکلاک باهاش میگیرم . واقعا دستش درد نکنه .:11():
Printable View
امروز مهدی جان محبت کرد یک پردانده زئون L5408 برام فرستاد که روی یک مادربرد گیگابایت P31-DS3L بستم . وقت کنم یک تست اورکلاک باهاش میگیرم . واقعا دستش درد نکنه .:11():
خواهش میکنم استاد امید گلنقل قول:
امر بفرماید قطعات دیگه هم براتون ارسال کنم :give_rose::Love-ssa~! (1):
دوستان عزیز هنوز منتظر حضور شما در تیم بزرگ شهر سخت افزار هستیم
اگر از دوستان قطعه خوب هم برای اور خواست میتونم براشون تهیه کنم :give_rose::Love-ssa~! (1):
آقا مهدی گل یکی از خوب های روزگاره . خیلی بهش زحمت دادم تا حالا . امیدوارم بتونم گوشه ای از محبتش رو جبران کنم .:11():
خواهش میکنم آقا امید گل شما استاد من هستین هم از نظر اطلاعات و هم از نظر فنی . شما هر امری داشته باشید من در خدمتمنقل قول:
دوستان عزیز یکسری قطعه داره میاد دستم اگر کسی خواست در خدمتم :give_rose:
مهدی جان تو محبت داری . بیسواد عالمم .:1. (23)::11():نقل قول:
من شدید چند وقته دنبال رکوردم ولی p4 631 و بردم بدرد نمی خورن و نهایتا ۴/۳ می زنه
عزیز چه بردی رو لازم دارین ؟ برام پیغام بدین تا اگر بتونم براتون خرید کنمنقل قول:
ارسالی توسط محمد حسین اسدزاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه برد مثل ep45 ud3r ترجیها امانتی بگیرم یا پایین تر چون برد خودم از چیپست رده پایین هست مدل 945pl s3p هست نهایتا بترکونم تا 4/2 می ره ۱۲۰ خرج کردم واترکولر دست ساز ساختم دستم با دریل برید ۵تا بخیه خورد ولی بازم همون ۴/۲ موند گفتم دمای کم تر شایدی کمکی کنه الان هم یه رادیات پژو خریدم و فقط بلاک ندارم با برد (تو گروه هستم دیگه؟)
سلام
شرایط خاصی داره؟