[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
Printable View
خوب دوستان یک خبر خوب . رتبه تیم شهر سخت افزار به یک پله بالاتر ارتقا پیدا کرد. به رتبه 51 دست پیدا کردیم با کمک شما دوستان گل :Love-ssa~! (1)::give_rose:[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
مهدی جان تصاویر تست های خودتون است . ؟ نتایج چی ؟نقل قول:
یا تمرین بوده ؟
- - - Updated - - -
دوستان کولینگ ساخته شده استفاده می کنند ؟
یا Kingpin cooling موجود دارن ؟
:give_rose::Love-ssa~! (1):
ایمان جان تصاویر تست خودمون هست مال امسال بهار که oc party داشتیم هست تست های خوبی زدیم نتایج ثبت شده عزیز .نقل قول:
انشاالله توی چند هفته آینده یک سری تست خوب یا شاید یک oc party بزاریم
در مورد کولینگ هم از Kingpin cooling استفاده میکنیم و هم از کولینگ دست ساز :11():
خوب به حمد خدا توی این چند روز گذشته یک سری قطعات و یک عدد کانتینر نیتروژن خریدم :love::love: گفتم برای تست کانتینر برم نیتروژن بگیرم بعد از گرفتن نیتروژن دیدم که حیف هست نیتروژن ها همینجوری بمونه :lol: گفتم یک حالی به این نیتروژن ها بدیم که رفتیم یک مادربورد گرفتیم و شروع کردیم این هم عکس های تست ( برای خوشگل شدن عکس گفتم نیاز نیست عایق بندی کنم )
دوستان عزیز کانتینر هم جور شد هر کسی که دوست داشته باشن میتونه هماهنگ کنه برای تست :give_rose::Love-ssa~! (1):
با تشکر
به به مهدی جان مبارکه .
میبینم عایق بندی هم به نظر میاد انجام ندادی , زدی تو گوشش:lol::1. (27):
مهدی جان منتظر رکودهای عالی ازت هستیم .امیدوارم چرخ فرکانس برات رو به بالا بچرخه .:11():
خیلی ممنون ایمان جاننقل قول:
عزیز برای تفریح بود گفتیم حیف هست نیتروژن هدر بره :lol:
:Love-ssa~! (1):
- - - Updated - - -
چشم آقا امید گل انشالله خبر های خوبی در راه هستنقل قول:
با تشکر :give_rose::Love-ssa~! (1):
خوب امروز که داشتم سایت HWBOT رو چک میکردم متوجه شدم که امتیاز تیم از 12 هزار هم عبور کرد . انشاالله بتونیم به مقام های بالاتر و امتیاز بالاتر هم بدست پیدا کنیم .
باید از حامد جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بایت تست هایی که این چند روز ثبت کردن هم تشکر کنم :give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام و عرض ارادت.
بنده هم با نام کاربری Ali*Reza در سایت Hwbot در خدمتتون هستم.