خوب اينهايي كه مي گي تا حدودي درسته و cpu و مادربرها با فرق دارند اما بد نيست اينها رو تست كردم كه دارم مي گم خوب قديمي هم هست
خوب اينهايي كه مي گي تا حدودي درسته و cpu و مادربرها با فرق دارند اما بد نيست اينها رو تست كردم كه دارم مي گم خوب قديمي هم هست
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا فهمیدم اصلا برای چی تاپیک زدی !!!
آخه اون سیستمی که توی عکس گزاشتی هست بدرد میخوره که میگی اورکلاک !!!!
اورکلاک با حال و کم هزینه و پر بازده و بی خطر ماله تکنولوژی های جدید هست نه اون مثلا :
cpu هایی که از این تکنونلوژی ساخت بهره میبرند راحت میشه اورشون کرد ! یعنی گرمای کمتر دارند و ولتاژ کمتر میخوان نسبت به اون CPU خودت :
65nm
45nm
32nm
22nm
16nm
از نسل Core 2 Due و Pentuim Dual Core
این CPU ها خیلی راحت اور میشن و به میزان خیلی بالاتری و نیاز به کولر ضعیف تری و ولتاژ کمتری نسبت به سری Pentium 4 که یکی از گند ترین CPU های روی زمین هستند چون اینقدر داغند که در حالت دیفالت مشکل سازند !!!!!!!
من که حالم ازشون به هم میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی وقتی این CPU را اور میکنی بازده ی خیلی نا چیزی داره چون یک هسته هست. ولی اور CPU های 2 و 4 هسته ای خیلی تاثیر داره چون 2 یا 4 برابر میشه فرکانسی که اور میکنی یعنی تو CPU 2 هسته ای وقتی 500 MHz میبری بالا در اصل 1000 تا بردی بالا و 4 که 4 برابره !! و پردازش موازی وجود داره تو چند هسته ای ها ! که خیلی تو کارایی تاثیر بالایی میزاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (17-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks