اين تاپيك مي زنم تا ببينيم آيا واقعا لازمه ولتاژ بدهيم و از آن استفاده شود يا فقط براي تست كردن هست نه استفاده مدام
در اينجا همه شركت مي كنند و نظرات خودشون را مطرح كنند تا واضح بشود
1- وقتي ولتاژ ما به CPU مي دهيم دما بيش از حد بالا مي رود و ما بايد يك خنك كننده بالاي 40 هزار تومان بخريم
خوب آيا لازمه مثلا CPU كه بدون ولتاژ تا 3000 اوركلاك مي شود با ولتاژ و اينهمه هزينه و گرما به 3200 برسانيم
خوب اين خوبه اما نه براي هميشه
2- آيا اينهمهايي كه نتروژن و انواع تركيبات استفاده مي كنند براي هميشه هست يا فقط براي تست
3- اگر دقت كرده باشيد گرما بسرعت تا يك حدي مي رسد و اونجا مي مونه و از اون به بعد كم كم دما بالا مي رود
مثلا فرض كنيد در حال تبديل كردن هستيد مي بينيد كه دما از 35 يك دفعه به 50 مي رسد ولي از 50 به بعد خيلي طول مي كشه و سرعت اوليه تبديل هم نداريد چرا پس سرعت پردازنده كم مي شودتا كمتر داغ كند يا بهر دليلي حالا ما ولتاژ هم بدهيم كه ديگه سرعتي ندارد من خودم يك CPU را 600 مگاهرتز زياد كردم اما تاثير انچناني نداشت بدليل دماي بالا فكر كنم
4- اگر توي تستهاي سيستمهاي خنك كننده هم ديده باشيد مثلا با فلان خنك كننده سيستم 10% بهتر كار كرده يا در كارهاي سنگين دما را كنترل كرده و زياد نشده و بازدهي كار بالا رفته
5- يك CPU داشتم دماش 85 بود البته نمي دونم چرا كار مي كرد حتي تا 90 هم مي آمد اون اولهايي كه CPU 2.66 امده بود با FSB 533 بود HEATSINK خوب جا نرفته بود مشكل داشت يعني يكي از دسته هاي نگهدانده شكسته بود سفيده من كيس رو باز نكرده بودم نمي دونستم وقتي مي خواستم رايت كنم خيلي طول مي كشيد بافر خالي مي شد و پر مي شد سيستم سرعت نداشت
براي رم همينطور البته مي شود با يك فن كمكي روي رم مشكل را حل كرد
اينها رو نوشتم احتمال داره درست باشه احتمال داره خراب باشد نظر بدهيد آيا بازهم براي كاركردن ولتاژ لازمه؟ يعني ارزش اينهمه هزينه و يا گرما را دارد
منظورم تست نيست يك براي چند ساعت يا كاري ولتاژ بدهيد
منتظر نظرات هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks