اولین گزارش رو خودم می گزارم دیشب تا صبح خوابمون نبرد و شروع به تفریحات سالم کردیم اول سی پی یو به دلیل ناشی بودن نتونستم e8500 رو با کولر مستر hyper 212 بیشتر از 4751 به ویندوز برسونم اما خوب به دلیل گرمای زیاد سیستم اختار می داد و ریستارت می شد کم کم داشتم نا امید می شدم که یاد کارت گرافیک پلیت 8600 کاستوم شده خودم افتادم سی پی یو رو روی 4250 بوت کردم و با ریوا تیونر شورع به اور کردم و فرکانس های هسته 731 و 720 و 745 رو تونستم استیبل کنم البته این اخریه 745 استیبل نمی شد ؟!؟!؟!
و با استفاده از برنامه های فیوچرمارک اقدام به گرفتن بنچ مارک کردم اول
3d mark 06 که تونستم 6670 رکورد بزنم
3d mark 05 که تونستم 13126 رکورد بزنم
3d mark 03 که تونستم 20306 رکورد بزنم البته یه 21001 هم رکورد زدم که اسکرین رو اومدم بگیرم سیستم warning داد و نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اخر هم 3d mark 01 بود که تونستم با 46865 این تست رو به پایان برسونم
ایشالا بعد از چرتی که می زنم دوباره شروع می کنم تا رکورد این کارت بیاد دست خودمون بعد از حدودا 6 ساعت تلاش تا حالا موفق شدم 5.6 پوینت بگیرم که احتمالا یه 0.1 یا 0.2 بش اضافه می شه تا چند مین دیگه که برسی کنند
می دونم کمه اما قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
پس دوستان زود بجنبن که همین الانش هم دیر شده موفق و پیروز باشید معین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks