با عرض سلام و خسته نباشید
گزارشی از چند روز گذشته
در ابتدای این گزارش باید از امیر علی برای کاستوم کردن کارت گرافیک و از شهریار جان به دلیل تهیه تمامی 3d mark ها و همچنین نرم افزار های کاربردی
روز جمعه که شروع به گرفتن بنچ مارک کردم تنها تونستم چند رکورد معمولی بدست بیارم بعد از تعویض ویندوز به ویندوز پرفورمنس و نصب تمامی درایور ها و ... با ساتفاده از fsb pcie و برنامه ریوا تیونر شروع به گرفتن بنچ کردم قطعات استفاده شده
cpu e8500 @ 4311 + 430 @ 3801
main :DFi p45-t2rs elite
Pw:330
VGA : palit 8600 512 + 8500 1 Gb phonix + 7300 gs phonix + ati x1300
با توجه به فرصت کم برای تست و حرارت بالا ایجاد شده در رم های کارت های گرافیکی در بعضی از جا ها به استفاده از یخ کردم اما خوب فایده نشد شاید تو این 2 روز حدود 1000 تا 1200 با هنگ کردن مواجه شدم :دی
اما ارزش داشت و موفق شدم 18.9 پوینت بگیرم با توجه به اینکه دو کاپ یکی اول و یکی دوم و 6 تا مدال که اکثرا رنک 4 هستند
و خوب ارزش این کار ارتقا پوینت شهر سخت افزار از 249.9 به 268.8 بود و خوب به اون چیزی که در بالا گفتم دارم نزدیک تر می شیم
الان هم ویستا رو نصب کردم چون به غیر از 8600 بقیه کارت ها مال خودم نبود ریسک اور بالا شون خطر ناک بود و در همین حد کافی بود و تا شب قصد دارم رکورد vantage رو با 8600 بگیرم که ایشالا یه طلا دیگه بتونم بگیرم
از دوستان خواهش می کنم که رکورد بگیرن شما حتی اگه ثبت زیاد هم داشته باشید به شما پوینت تعلق می گیره ارسال بعدی امشب

Bookmarks